Suured, tervet riietust kaunistavad mustrid on alati pilkupüüdvad ning eriti mõjusad on need veel juhul, kui värv kandjale (Sirje Helmele) sobib.

2. Mis selle sõnaga on?

Oh, milline äge ja seksikas viis kanda Eesti Vabariigi kõige kuulsamat pusa! Selle komplekti puhul on must värv enam kui põhjendatud.

3. Mõjutused kuningakojast

Kaja Kallase riietus võiks vabalt sobida ka Kate Middletonile. See tõestab taaskord, et klassikaliselt maitsekas ja lihtne stiil toimib alati.

4. Moodne retro

Retro on moes ja Anna Pärnoja komplektile annavad endiste aegade hõngu nii selle julge värvigamma kui ka 1970ndate stiilis kitsas vorm.

5. Asi on vormis

Printsessilõiked ei ole ammu juba enam tegijad, teab Heidy Purga. Tema põneva lõikega läikivast kangast kleit mõjub kui hinnaline vääriskivi.

6. Lõbusal sammul

Kui vaid rohkem inimesi suhtuks moodi niivõrd kergelt ja muretult! Mammu Couture’i niigi vallatu kleidiga konkureerivad heas mõttes ladygagalikud kingad.

7. Otse Vogue'ist

Triinu Ossinovski on alati silma paistnud stiilsete ja maitsekate moevalikutega. Tema puudriroosale kleidile panevad tabava punkti äge triibuline kott ja volditud kaunistustega kingad.

8. Harmooniline moemäng

Suvine särkpluuskleit, hommikumantli stiilis mantel, pahkluude õmber kinnituvad helehallid kingad ja hõbehallid lendlevad juuksed moodustavad vastupandamatult stiilse kombo.

9. Kust said?

Kõige põnevamalt mõjuvad komplektid, mille puhul ei tunne kohe ära, et mis poest või millise disaineri juurest see tellitud on. Just nii salapäraselt mõjub see lõbus disainimeistriteos.

10. Mehelik või naiselik

Tavaliselt üsna romantilises meeleolus pidusid väisav Luisa Rõivas on seekord riietunud hoopis androgüünsemasse komplekti. Ta rokib kõige uuemat moehitti – värvilist pükskostüümi.

Fotod: Risto Pirnpuu