Tanja Mihhailova ja Birgit Sarrapi kauni välimuse taga on moelooja ja stilist Aulikki Puniste, kes on naistele selga valinud mustad litritesäraga minikleidid, mis rõhutavad mõlema lauljanna figuuri tugevusi ja ilu.

2. ÖED

Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid on ilmselt Eesti Laulu esimese poolfinaali kõige moekamad tähed, olles riietatud selle aasta hittvärvidesse – neoontoonidesse. Välimusele lisasid vürtsi sukksaapad. Neil naistel hoidke silma peal, sest nad teavad, mis hea!

3. xtra basic & Emily J

17aastane noor lauljanna Emily Jürgens sai moelooja ja stilisti Gita Siimpoja poolt selga sportliku komplekti, mis hakkab silma nii laval kui tänavapildis.

4. Victor Crone

Eesti Laulu kindel favoriit, laulja Victor Crone ei ürita olla laval keegi teine, kes ta ei ole. Must nahktagi ja teksad töötavad nii hea laulu taustal ideaalselt ja autentselt.

5. Ranele

Disainer Perit Muuga moeloomingus esinenud Ranele Raudsoo esitles laval küll trummi ja bassi mõjutustega loo, aga roheline litritega kleit mõjub tõeliselt glamuurselt, sobides kandja natuuriga hästi kokku. Kleiti täiendav kapuuts lisab välimusele nooruslikkust.