Mis sellest, et minimalismi armastajad selle trendi peale ilmselt hambaid krigistavad – suled on sel hooajal nii võimsalt moepildis, et neist kõrvale vaadata ei ole lihtsalt võimalik. Kes ise kanda ei julge, imetlegu distantsilt!

Prada

Tervitusi kosmosest

Metallikkangad lennutavad kandja otsemaid tähelepanu keskmesse – eriti kui kanda neid pealaest jalatallani. Eriti trendikad metallikud tulevad tepitud kujul ja hoiavad ka sooja.

Chanel

Naine punases

Võimukas, seksikas ja samal ajal võrratult cool – prantsuse modell Caroline de Maigret juba teab, kuidas sel sügisel punast kanda. Punane on selle hooaja üks trendivärve, seega ole kindel, et midagi punast su garderoobis leiduks.

Pehmed ja karvased

Mis on pehme, värviline, soe ja mugav? Muidugi soe kasukas – see trend võtab nüüd vägevaid pöördeid ja mis meil saakski selle vastu olla? Silmapaistev välimus on igatahes garanteeritud.

Prada

Looritatud pilk

Jah, suve ja koos sellega ka päikest peame nüüd jälle mõned kuud ootama, aga teatavasti kannavad staarid päikeseprille ka siseruumides … Miks siis sina ei võiks seda teha? Eriti kui on tegemist selliste prillidega.

Mulberry

Näita oma jalgu

Efektsed sukad ja sukksaapad on sel sügisel väga populaarsed. Seega, kui plaanid kanda seelikut või kleiti, mõtle eelnevalt sukavalik hoolikalt läbi. Ja kui sa pole eriline seelikufänn, siis on ainuüksi selline sukavalik sulle loodetavasti üheks motivaatoriks …

Gucci

Moehõim

Sel hooajal on disainerid inspiratsiooni ammutanud hõimumustritest ja käsitööst – milline suurepärane viis oma esivanematele ja erinevatele kultuuridele austust avaldada. Ja miks mitte luua sootuks oma “hõim” ja olla ise inspiratsiooniks?

Sonia Rykiel

Plastikmantel

Kas vihmakeep saab olla stiilne? Jah, kui eelistada mitte seda sinisest odavast kilest kotti, vaid pöörata pea kvaliteetsete ja kaunistatud eksemplaride suunas. Plastikmantlid on sel sügisel esindatud mitmetes disainerkollektsioonides ja nendega saab luua väga ägedaid transparentseid look'e.

Emilo Pucci