Ootamatud lahendused

Õhukese kleidi väel käimine on meie laiuskraadil mõnikord ka suvel välistatud, liiatigi siis veel sügisel. Kui sa tahaksid siiski oma suvelemmikuid ka nüüd kanda, kombineeri neid teiste riietega! Proovi suvekleit paari panna teksapükstega või kanna läbipaistvat pluusi koos kõrge kaelusega sooja andva kudumiga. Mida loovamalt lähened, seda põnevama tulemuse võid saada.

On see pluus või maksikleit? Teksadega kombineeritult mõjub tulemus igatahes vägagi värskelt. Ralph Lauren. Foto: Scanpix


Pidžaamatrend tuleb suvest sügisesse kaasa – just nagu lillemustergi! Zara jakk 29,90 ja püksid, 29,95


Lilled annavad ideaalse võimaluse oma sügis-talvine riietus veidi mängulisemaks muuta ja lilled kasukal kahtlemata just nii mõjuvadki. Michael Kors 399,99 (Kaubamaja)


Keskendu kindlale esemele

Kui üleni lillemustrit kanda tundub liiga edeva ettevõtmisena, siis vali üks ese ja keskendu sellele. Ülejäänud välimuse võid pigem lihtsana hoida, siis lood lillede “õitsemiseks” maksimaalselt head tingimused. Olgu selleks üheks esemeks tagi, mantel, püksid, seelik või mõni aksessuaar – tähelepanuks pead siiski valmis olema, sest oled valinud midagi, millega silma paista. Ja miks ka mitte?

Särkpluusi saad sügise hakul kanda nii mõnusa jaki kui kleidina, sina otsustad! Vivienne Westwood. Foto: Scanpix


Eksivad need, kes arvavad, et lillemuster on midagi tädilikku – siin on suurepärane tõestus, et lilled lisavad naiselikule pluusile vaid uusi trendikõrgusi. Tony Burch, 360.- (netaporter.com)


Proovi lendlevaid suveseelikuid seada kokku paksemate sukkade või kõrgete saabastega. Muide, värvilised sukksaapad on sel hooajal kuum moekaup! Zara, 69,95


Eriline argipäev

Mida siis täna tööle selga panna – see küsimus kõlab enamike naiste peas igal argipäeva hommikul. Hästi istuva, mugava ja ilusa “argipäevakleidi” rolli garderoobis pole võimalik alahinnata ja seda teavad ka moedisainerid. Seega, saabuva sügismoe oluline märksõna on midipikkuses lilleline kleit, mida saab kanda asjalikus võtmes päeval ja miks mitte ka õhtul pidulikumalt, vahetades välja vaid aksessuaarid ja lisades huultele puna.

Ivo Nikkolo selle sügise stiilinäide – kleit, mis muudab igapäevase riietumise väga lihtsaks. Foto: Lilian Marie Merila


Ka lihtsalõikeline kleit võib ühe hetkega kauni välimuse luua, kas pole? Mango, 49,99


Hea näide, kuidas efektne muster ei pea rõival tingimata “karjuma”. Klassika, mida võib kanda isegi jõuluõhtusöögil. Monton, 79,95


Väike lilleline kleit

Oled oma väikesest mustast kleidist sõna otseses mõttes väsinud ja vajad saabuvaks peoõhtuks midagi enamat? Vaata taas lilleliste alternatiivide poole – ja kui lilledest jääb omakorda väheks, võta mängu ka läbipaistvad materjalid, 3D-lahendused ja satsid. Kui juba, siis juba!

Dolce & Gabbana kleidikangast ei kata trükimuster, vaid kogu kleit ongi “lilledest” tehtud. Foto: Scanpix


Esmapilgul armsalt tütarlapseliku kleidi saab hõlpsalt kandja nägu kujundada – proovi näiteks koos pahkluusaabaste, teksade ja nahktagiga. H&M, 24,99


See kleit on sobilik nendeks pikkadeks päevadeks, kui pead otse töölt minema kas restorani, teatrisse või kuhugi mujale, kus soovid kena välja näha. Twin-Set, 209,99 (Kaubamaja)


Allikas: Laupäevaleht LP