Reisimine võib tervisele koormav olla, seda eriti sinu nahale ja immuunsussüsteemile. Lennukites olev kuiv õhk ja temperatuurimuutused nii sellesse sisenedes kui väljudes muudavad keha eriti vastuvõtlikuks bakteritele ja pisikutele. Rääkimata sellest, et lennuki väikeses ruumis on korraga palju inimesi.

Meghani imekaunis välimus tuli jutuks intervjuus ajakirjaga Allure. Naine andis teada, et igal lennureisil on temaga kaasas usaldusväärne, looduslik ja mitmekülgne ilutoode: teepuuõli. „Üks ilutoode, milleta ma eriti lennureisidel elada ei saa, on väikeses pudelis teepuuõli. See ei kõla küll kui kõige glamuursem asi, kuid kui sul on kriimustus, sääsehammustus, vistrik või ükskõik, mis veel, siis just teepuuõli on parim, mis korraga paljude murede korral aidata saab.“

Teepuuõli toimib kui antiseptik, mis tähendab, et see suudab ka pisikuid eemale hoida. Inimesed, kes lendavad väga tihti määrivad vahetult enne lennukisse minekut teepuuõli näiteks ninasõõrmete ümber. Kuna just teepuuõli on heaks abivahendiks ka mitmete nahaprobleemide korral, siis on tegemist tõeliselt multifunktsionaalse tootega, mille eest sinu immuunsussüsteem ja nahk pärast lennureisi kindlasti tänulik on.

Allikas: Health.com