2. Kuigi Lady Gaga alustas muusikuteed juba noorelt, siis otsustas ta isegi New Yorgi ülikoolist esimesel kooliaastal ära tulla, et pühendada kogu oma aeg muusikale. Ta proovis natuke kätt ka näitlemises. Kui Gaga oli 15-aastane, siis oli tal roll telesarjas “Sopranod” ja mõned aastad hiljem ka osa telesarjas “The Hills”.

3. Lady Gaga väga julge ja omapärane esinemisviis pole alati kõigile hästi peale läinud. Näiteks vihastas kord ka tema isa. Ühel esinemisel, mida Lady Gaga isa vaatas, kandis lauljanna leopardimustrilisi bikiine, litritega vööd ja vanaema-stiilis püksikuid. Seepeale oli lauljanna isa täiesti liimist lahti ja arvas, et ta tütar on hulluks läinud. Nädala lõpuks oli kogu perekond seisukohal, et Lady Gaga šõud oli raske vaadata ja temaga pole vist kõik ikka päris korras.

4. Oma esimese hiti “Just Dance”, kirjutas Lady Gaga uskumatult kiiresti. Naise sõnul oli tal kohutav pohmell ja ta klopsis loo koos produtsendiga kokku vaid kümne minutiga. See oli tema esimene kord olla Hollywoodi stuudios. Gaga sõnul oli stuudio suur, väga puhas ja seal olid hiiglaslikud kõlarid. 2009. aastal The Guardianile antud intervjuus ütles Gaga, et neil oli raskusi loo raadiosse saamisega, sest see ühtpidi kõlas nagu hitt, kuid teisalt ei kõlanud ka.

5. Kuigi Lady Gagat teatakse eelkõige tema iseloomuliku ja omanäolise esinemisviisi poolest, siis ta on uskumatult suure töö ära teinud ka parfüümimaailmas. Kui ta lõi oma esimese parfüümi, mis kandis nime Fame, ütles ta firma Coty juhtidele, et parfüüm peab pudelis näima musta värvi, kuid pihustades peab see olema selge. Loomulikult oli see firma jaoks tõeline katsumus, kuid teadlaste abiga tehti asi teoks ning firma patenteeris selle tehnoloogia ära.

Allikas: vogue.com