Estonian Fashion Festival – Eff – ühendab kolme eriilmelist moeetendust: Mood-Performance-Tants, OmaMood ja Antoniuse moeetendus. Festivali eesmärgiks on näidata noort (nii vanuse kui ka loomingu poolest) Eesti moedisaini ning kujuneda Ida- ja Põhja-Euroopa suurimaks noorte moetalentide leidmise platvormiks.

Mood-Performance-Tants on Kõrgema Kunstikooli Pallas moeetendus aastast 1998. Näidatakse tekstiiliosakonna tudengite töid ja kandideerima oodatakse ka vabakutselisi disainereid ning teiste kõrgkoolide õpilasi. MPT ühendab kunstipärase moe, tantsu ja performance’i dekoratsioonide ning muusikalise taustaga.

OmaMood on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia moeetendus, mille eesmärgiks on tuua vaatajani traditsioonilise käsitöö elemendid modernses võtmes. Moeetendusega korraldamisega soovitakse populariseerida rahvuslikust käsitööst inspireeritud rõivaste kandmist ning näidata, kuidas on võimalik käsitööpärandit kaasajastada.

Antoniuse Moeetendus on Tartu Loomemajanduskeskuse moeetendus. Etenduse eesmärk on viia disainer kokku ettevõtjatega. Antoniuse Moeetendus aitab noortel disaineritel areneda ja mõista loometegevuse kõrval ka tootmisprotsessi, ekspordivõimalusi ja brändi loomisega ja turundamisega seotud vajadusi.

Kohtumiseni Eff’il 6. - 9. juunil 2019 Tartus! Piletid saadaval Piletilevis.