Selena Gomez

Ovaalne nägu on kulmude, põsesarnade ja põskede kohalt peaaegu sama lai. Tegemist on geneetilise peavõiduga – midagi pole vaja tasakaalustada, saad eksperimenteerida paljude pikkuste ja lõikustega. Vali lõikus, mis rõhutab su lemmikosa näost, näiteks silmi või suud. Ütle seda juuksurile ja ta valige koos kõige meelepärasem lõikus.


Ashley Greene

Reese Witherspoon on südamekujulise näoga, mis on kulmude kohalt laiem ning kitseneb lõua suunas. Sellise näokujuga sobib hästi tukk. Lai küljele kammitud või otse keskele suunatud tukk on väga hea, sest tõmbab tähelepanu lõualt ära ning loob näos tasakaalu.


Reese Witherspoon

Kui sul on nelinurkne nägu nagu Salma Hayekil ja Cameron Diazil, võiks visuaalselt lõuajoont pehmendada. Kardinana langev tukk või tukk, mille keskosa on kihiliseks lõigatud ja kenasti liigub, aitab tugevat lõuajoont pehmendada ning tuleb vägagi kasuks.


Salma Hayek

Ristkülikukujulist nägu ei maksa segi ajada ovaalse näoga. See on kitsam ja pikem (mõtle Liv Tyleri peale). Peaksid vältima pikki, õlgadest allapoole ulatuvaid soenguid, sest need muudavad näo visuaalselt veelgi pikemaks. Lühike ja kihiliselt lõigatud poisipea on väga sobiv, see toob silmad ülespoole ning lisab külgedele mahtu – nägu muutub visuaalselt ümaramaks.


Liv Tyler

Teemandikujuline näokujuga (nagu Keira Knightleyl) sobivad mitmesugused lõikused ja stiilid. Pikad juuksed ja tukk on hea valik. Mis puutub seongu seadmisse, siis pikk tukk juhib tähelepanu juuksejuurtelt eemale.


Keira Knightley

Laup on piirkond, mida naised väga sageli väiksemaks muuta sooviks. Ja selleks sobib suurepäraselt tukk, mis juhib otsmikult tähelepanu eemale, toob fookusesse silmad ja põsesarnad (inspireeru Zooey Deschanelist või Heidi Klumist).


Heidi Klum

Allikas: rd.com
Fotod: Scanpix