Šikk punutis
Kogu juuksed kuklasse kõrgesse hobusesabasse ja kinnita. Jaga juuksed kahte ossa, võta ühelt poolelt äärmised juuksed ja keera need patsi sisse. Korda sama teiselt poolt ja punu lõpuni, kinnita läbipaistva patsikummiga. Kui tahad patsile volüümi lisada, „masseeri“ seda kergelt. Kui soovid, keeruta pats krunni ja kinnita.

Kaks patsi
Tee pea keskele seitel. Punu kahele poole pead patsid, kuid mitte tavalised – võta ühelt poolt juuksesalk ja jaga see omakorda kolmeks salguks. Punu mitte nagu tavaliselt, salke üksteisest üle punudes, vaid punu neid hoopis neid üksteise alt. Edasi liikudes lisa salkudele lisajuukseid. Korda, kuni pats on valmis ja kinnita. Korda sama teisel poolel.

Punutud krunnid
Võta eelmise soengu patsid ja keeruta need krunni. Kinnita juuksenõeltega.

Patsiga kroonitud
Tee pea keskele seitel. Võta eest salk ja punu nagu teise soengu puhul. Veidi enne kõrva juurde jõudmist lõpeta teiste salkude kaasamine ja punu pats lõpuni. Kinnita läbipaistva patsikummiga ja korda sama teisel poolel. Vii patsid taha ja kinnta need patsikummiga. Võid jätta patsid nii nagu on või keerata patsid elegantsesse krunni. Kinnita juukseklambriga.

Allikas: Youtube