Kollektsiooni iga rõivaese on eriline, olgu selleks Tencel® žakaarkangast bomber-jakk, mille niidid on meelega rippuma jäetud ning mille materjal meenutab pahempidi žakaarkangast, või orgaanilisest siidist valmistatud smokingu lõikega jakk, mille küünarnukkideni ulatuvad lõhikud varrukatel lisavad dramaatilisust.

Jätkusuutlikumate materjalide kasutamine lisab mitmekesisust ja on laiaulatuslik – alates taaskasutatud helmestest 1920ndate stiilis flapper-kleidil ning lõpetades orgaanilise nahaga, millest on valmistatud nii minimalistlik nahkjakk kui ka kõrge kontsaga sandaalid.

„Mulle meeldib H&Mi Conscious Exclusive kollektsioon – rõivad näevad väga head välja ning on samas eetiliselt toodetud. Ka kogu ülejäänud moemaailm peaks nii toimima, andes jätkusuutlikul moel edasi suurepärast stiili,“ ütles Olivia Wilde.

„Conscious Exclusive kollektsiooni juures meeldivad mulle globaalsed mõjutused ja kaunid käsitsimaalitud mustrid, mille autoriks on üks meie andekamaid firmasiseseid disainereid. Ning Olivia Wilde, kes sarnaselt H&Mile on pühendunud jätkusuutlikumale tulevikule, on selle kollektsiooni jaoks suurepärane valik.“ sõnas H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johansson.