"Mina ise" on oluline märksõna ka Inga stiili ning riietumise puhul. "Loomulikult hindan mugavust, aga kui mulle ikkagi midagi väga meeldib, siis olen nõus mugavusest loobuma," kostab muusik.

Teine märkõna, millest Inga lähtub, on "teistmoodi": "Ma ei mõtle sellega äärmuslikkust, aga kui on kasvõi mingi detail teistmoodi, siis tunnen end juba hästi. Lähtudes nendest kahest aspektist, peaks tekkima artistil mingi äratuntavus ning seda mitte ainult nägupidi – see on oluline joon, mida võiks iga artist omada," rõhutab naine.

Muusika mõjutab ka Inga riietumisstiili. Inga eelistab omavahel segada lohvakat, mugavat stiili ning samal ajal mängu tuua naiselikke jooni. "Täpselt selline on ka lugu "BAD" ning stilistika selle muusikavideos. Lohvakad püksid ja mantel, robustsed saapad, aga lühemavõitu top annab võimaluse näha nahka, mis lahjendab kogu pilti leebemaks ja toob naiselikkuse mängu."

Lugu ise räägib reetmisest, petmisest ja eelkõige iseenda petmisest. See kajastub ka videos, kus käib suur läbielamine oma tehtud vigade üle ning sellest mõtlemine ja diskuteerimine iseenda sees. See peegeldub koreograafias, mis läheb aina isiklikumaks ja intensiivsemaks ning valgusemängus, mis käsikäes loo ja koreograafiaga kasvab pööraseks.

"Aga stiilist olulisem, mis paistab ka inimese silmist kohe välja, on see, et ta tunneks ennast enda nahas hästi," lisab lauljanna.

Vaata Inga sooloprojekti videot! Kuidas meeldib?