Seksuaalenergia on energia, mis andis meile elu. Ta on elu allikas. Seega, ta mõjutab väga sügavalt kõiki meie elu aspekte. Seks kui akt ei ole erinev elust. Esmalt ehk tuleks hoopis mõtiskleda, kas ma tahan elu ja seksi lihtsalt nautida, või ma tahan saada sellest sügava kogemuse? Niisama pealiskaudne nauding tihtipeale ei rahulda meid tegelikult sügavalt. Seega mina isiklikult huvitun sellest, kuidas seksist saaks sügava rahulolu. Ja seal on esmajärgus ausus iseenda vastu, ausus teise vastu. Võime olla kohal ja sulanduda lõdvestudes hetke.

Kas ma saaksin seksi nautida ka üksinda partnerita?

Jah loomulikult, ka see on väga oluline, et me tunneksime iseennast mugavalt iseenda kehas ning oleksime ka ise võimelised oma sensuaalsust ja seksuaalsust nautima ning väljendama olles iseendaga.

Kuidas see käib?

Oluline on luua ühendus iseendaga, oma naiselikkuse allikaga. Igas naises on sügaval sees olemas tema allikas. Tänapäeva suures infoajastus aga tihti see väline infovool on niivõrd tugev, et me kaotame kontakti oma sisemise naisega, me ei pruugi isegi märgata, kuidas tal läheb, mis seisus ta on, kuna välised kohustused ja välismaailm võtab kogu tähelepanu endale. See on tegelikult ohtlik, kui me ennast täielikult ära kaotame. Seega on ülioluline, seada prioriteediks, et me võtaksime selle aja, et kontakteeruda ka oma sügavama olemusega. Kui sellega on hea ja sügav kontakt, siis kogemegi tõelist õndsust.

Mis võivad olla need takistused, et seks ei ole nauditav?

Takistusi võib olla väga erinevaid ja see nõuab sügavat enesevaatlust, et leida üles just Sind puudutavad takistused. Enda kogemusest olen ma leidnud mõned suuremad teemad, ilma milleta on kindlasti väljakutsuv seksi nautida. Kui naine ei ole oma kehaga sõber, ei aktsepteeri oma sensuaalsust, kui seksuaalsusega seondub häbi või süütunne, kui ta ei ole kontaktis oma tupe ja rindadega, kui igapäeva elu on pidevalt pingeline ja stressirikas, siis kindlasti on need takistavad faktorid, et seksuaalsust saaks sügavuti nautida.

Kuidas nendest takistustest üle saada?

Enesearengu teel on esimeseks ülioluliseks sammuks ausus iseenda vastu, ehk kõigepealt takistuse teadvustamine. Kindlasti on vaja ka motivatsiooni ja siirast soovi see ületada. See annab energiat, et muuta harjumusi ja õppida ümber. Iga asi siin elus on õpitav ja see käib kindlasti ka seksuaalse nautimise kohta. Takistusi saab ületada praktikaga, praktikaga ja veelkord praktikaga. Ja iga takistust on võimalik ületada, kui selleks on siiras soov.

Mida naine saab ise ära teha, et seks oleks päriselt nauditav?

Esiteks tulekski teha sügav enesevaatlus, et mis sind takistab seksuaalsust nautimast. Ja see ei pruugi olla otsene faktor, mis puudutab seksi. Mis sind igapäeva elus häirib? Mis on su mõttemustrid? Mis on Su harjumused? Samas see võib olla seotud ka otsesemalt seksiga, ehk Sa ei suuda partneriga piisavalt siiralt kommunikeerida, või on su intiimtervis problemaatiline, või tunned häbi seksuaalsuse kui sellise ees või Sa ei austa oma keha. Seega, see mida Sina saad ära teha sõltub sellest, mis Sind takistab.

Jaga palun nippe ja soovitusi, kuidas seksi nautida juba täna ja kohe!

Hinga välja. Lõpuni. Hinga sügavalt suu kaudu välja nii, et Su lõualuud on lõdvestunud. Kui Sa märkad oma kehas pingeid, hinga välja füüsilised pinged. Kui Sa märkad segavaid emotsioone, hinga nad välja. Kui Sa märkad häirivaid mõtteid hinga nad välja. Seksi ajal iga välja hingamisega keskendu sellele, et Sa lõdvestud. Iga välja hingamisega lõdvestud Sa aina sügavamalt ja sügavamalt seni, kuni iga keharakk on lõdvestunud, seni kuni emotsioonid ja mõtted on lahustunud. Siis koged õndsust.