“Minu hoiak ilu suhtes pole aastatega eriti muutunud - olen üpris edev ning pikapeale leidnud enda jaoks kindlad asjad, mis mulle sobivad ning mida kasutada oskan. Meikides tahan ennast eelkõige mugavalt ja siiski iseendana tunda. Teen, mis suudan." Oma lemmikjuuksuri Serge Normanti toolis istudes jagaski seriaali “Seks ja linn” staar ajakirjaga InStyle oma ilulemmikuid.

Silmalainer, milleta ei suuda elada: Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour .

“Kannan seda põhimõtteliselt iga päev, isegi kui muud pole vaja teha, kui nõusid pesta või tolmu võtta. Hajutan selle ning siis kannan seda aina veel ja veel peale! Toon Jungle on mu lemmik, kuid mulle meeldivad ka Khaki, Plum ja Tuxedo.” seletab SJP. Ripsmetušši ta tavaliselt ei kanna, aga kui on vaja esinduslikum välja näha, on tema lemmikuks Lancôme Hypnôse Drama tušš.

Muide, mainitud lainerit kasutab Kim Kardashiani peal ka meikar Mario Dedivanovic. Loe SIIT, kuidas Kimi signatuur silmameik saavutada.

Huuletoode, mis on alati kotis olemas: Dior Addict Lip Maximizer Gloss

Signatuurlõhn: endanimelise brändi SJP Beauty parfüüm Stash.

“Lõhna valmimiseks kulus 11 aastat - soovisin, et see oleks unisex, kuid siis ei tundnud maailm end veel väga mugavalt sookategooriate lahkulöömisega ning ka firmad ei julgenud sellega riskida. Lõpuks sai mul ootamisest küllalt ning lõhn siiski sündis. Täna olen tänulik, et unisex-lõhnad ehk lõhnad mõeldud lihtsalt inimestele, soost sõltumata, on nüüd täiesti tavapärased,” rääkis Sarah Jessica Parker Vogue’ile.

Lemmik juuksetoode: SJP juuksuri Serge Nomanti omanimelise brändi Meta Morphosis Hair Repair Treatment.

“Kasutan ainult tema tooteid. Ma ei oska enda juukseid eriti soengusse seada ehk ise teen ainult nii palju, et pesen neid ja lähen magama - ärgates loodan, et mu loomulikud lained teevad oma töö."

Lemmiksoeng: selline, nagu see otse voodist tõustes jääb või tavaline krunn.