Jalavann roosiveega

Said kingiks kimbu roose – väga tore! Kogu juba viimases faasis avanenud roosibuketi kroonlehed kokku. Ühe tihedalt täidetud tassitäie õielehtede kohta võta 2 tassi keeva vett, vala õitele ja kata kaanega ning hoia seni kui vedelik on jahtunud. Kurna ja pigista õielehtedest viimanegi tilk välja. Pane saadud vedelik steriliseeritud pudelisse ja säilita külmikus. Selle oivalise aroomiga toonikuga saad puhastada näonahka, loputada silmi ja teha jalavanni. Puista sinna veel ka värskeid kroonlehti – elamus nagu 5 tärni spaas.

Tee smuuti-maski

Kas teadsid, et sinu lemmiksmuuti on suurepärane ka sinu näonahale. Lao blenderisse oma lemmikviljad, näiteks: banaan, avokaado, maasikad + mesi. Kui soovid veidi koorivat efekti, siis lisa näpuotsaga palmisuhkrut. Kanna mask näole jumestuskreemipintli abiga või sõrmedega. Hoia nahal 10-15 minutit ja loputa. Vitamiinidest pakatav jume on garanteeritud.

Pehme pai õliga

Toitev ja pehmendav õli on kasulik kogu kehale ja juustele. Vaata, mis leidub sinu köögiriiulil. Tee kindlaks, et õli on 100% naturaalne toode, ei sisaldaks parabeene ega kunstlikke lõhna- ja värvaineid.

Näiteks rikkalikult A-, E-, D-vitamiine ja väärtuslikke rasvhappeid sisaldav mandliõli kaitseb nahka vananemise eest, säilitab noorusliku naha tekstuuri. Sobib hästi kuivale, lõhenevale, vananevale ja päikesepõlenud nahale. Tugevdab juukseid, annab neile ilusa läike ning kaitseb väljalangemise eest. Suurepärased niisutajad toidulaualt, mida oma koduspaas kasutada, on ka neitsioliiviõli, kookoseõli, tudraõli, kanepiseemneõli.

Õlita end peale pesu sisse, veel niiske nahk imab sisse viimasegi õliraasu. Silita juuksed õrnalt läbi, aga keskendu vaid juukseotstele, kui sa kardad, et soeng muutub muidu liiga rasuseks.