Panime elukaaslasega suuri lootusi 2022. aasta jaanuaris toimuma pidanud kuuajasele Mehhiko reisile. Pidin seal tööst täiesti eemal olles otsustama, kas tahan veel kirjutaja olla või pole see ikkagi minu tee ja ma peaksin tegema midagi muud.

Ka uus veebileht, mille pidime minunimelisele domeenile üles panema, oli ootel. Pole ju mõtet sellesse investeerida, kui ma kuu aja pärast pliiatsi lõplikult nurka viskan.

Türkiissinise ookeani kaldal otsustasin Eestisse naastes siiski uuesti kirjutajaks hakata.

Jaana Maling

Toss väljas

Reisilt tagasi tulles tegelesin esimesel tööpäeval administratiivsete asjadega. Vastasin e-kirjadele, täitsin tabeleid, maksin arveid.

Teise päeva hommikul tegin arvuti lahti, et ühe hea püsikliendi teksti kirjutama hakata. Vahtisin kangestunult ekraani. Panin silmad kinni ja kujutasin ette, kuidas ma arvuti läbi akna välja viskan, nii et see lendab üle majakatuste ja prantsatab keset Mere puiestee trammiteed mitmeks tükiks.

Läksin voodisse, tõmbasin pleedi üle pea ja nutsin end keset päeva magama...“

Loe täispikka intervjuud Jaana jaoks ootamatust ent levinud diagnoosi selgumisest SIIT: Eesti naine sai ootamatult levinud diagnoosi: kõige hulluks ajavam oli see, et ma ei saanud aru, mis mul viga on

Jaga
Kommentaarid