Anastassija Balak

Anastassija sihtgrupp ei oma kindlat kehatüüpi ega vanust, tema juures saavad oma idee või visiooni teoks teha kõik naised, ka umbkaudsetele soovidele tuleb disainer vastu, aidates leida parima lahenduse.

Anastassija Balak

Tallinn Fashion Weeki laval saab näha suviselt naiselikku kollektsiooni Beauty of Nature – suve trendivärvidest on palju eksootikat, punast, oranži, vaarikatooni ja erinevaid siniseid ja roheliseid. Laval saab näha ohtralt lilli ja leopardimustrit, rannariided ja suviseid kergeid kleidikesi.

Anastassija Balak

„Minu eripära on see, et loon ise mustrid ning panen need kokku ideaalselt istuvate rannariietega. Olen loonud bikiinid, rannakleidid, seelikud, tuunikad ja kõik nad sobivad ideaalselt omavahel kokku.“ Mustrite loomine vaimustab Anastassijat enim: „Ma armastan seda! Mul on aastate jooksul kogunenud suur galerii imekauneid motiive. Kõige rohkem inspireerib mind loodus, linnud, lilled, aga on ka stiliseeritud mustreid. Minu trump on see, et valmistan kõik individuaalselt kandja mõõtude järgi. Väga paljudel naistel ei ole ju täiesti standardne kehakuju, aga rannariided on kaunid ainult siis, kui need ideaalselt istuvad.“

Anastassija Balak

Inspiratsiooni ja uute ideede saamiseks meeldib Anastasiale reisida Pariisi või Itaaliasse kangaste ja aksessuaaride näitustele, kust ta leiab kõik uute kollektsioonide jaoks vajaliku. Kuna disaineri töös pööratakse suurt tähelepanu kvaliteedile, püüab ta kõik materjalid tellida Itaaliast, kus kaup on usaldusväärne ja hinnatud.

Piletid laupäeval, 1. aprillil toimuvale moeetendusele saadaval SIIN.

Jaga
Kommentaarid