Kuna nõudlus aknapesurobotite järele on viimastel aastatel kasvanud, on robotite arenduses hakatud rohkem tähelepanu pöörama lisafunktsioonide rakendamisele, mis tõstavad nii aknapesu efektiivsust kui parandavad selle kvaliteeti. Superkodu.ee spetsialistid räägivad aknapesurobotite eelistest ja tutvustavad uusimat.

Suurte ja raskesti ligipääsetavate akende puhastamine

Suurte akende puhastamine hoone välisküljelt võib olla mitte ainult ebamugav vaid ka väga ohtlik ettevõtmine, sest suurte akende nurkadeni jõudmine on sageli keeruline ja mõnikord isegi võimatu. Selleks et neid raskesti ligipääsetavaid aknaid puhastada, turnivad inimesed tihti ebakindlalt köögitoolidel, laudadel või aknalaudadel. Sellega kaasnev ebamugav ja vale kehahoiak võib aga põhjustada seljavalu, lihaspingeid ja libisemise korral isegi aknast välja kukkumist. Lisaks võib aknaraamile toetumine kahjustada ka akna konstruktsiooni.

Hoonete ülemiste korruste akende puhastamiseks on vaja spetsiaalseid seadmeid, nagu redelid, tellingud või liftid. Selliste seadmete kasutamine eeldab aga kogemusi, et tagada nii protsessi tõhusus kui ka ohutus. Vastava väljaõppeta inimese keskendub sellistes tingimustes akende puhastamisel eelkõige oma turvalisusele, mis paratamatult vähendab aknapesu kvaliteeti.

Sageli palgatakse suurte, raskesti ligipääsetavate akende puhastamiseks ka professionaalseid aknapesuettevõtteid või tööstuslikke ronijaid. Nende teenuste kvaliteet võib aga olenevalt teenusepakkujast oluliselt erineda ja nõuab märkimisväärseid ressursse. Lisaks võivad akende puhastuskulud olla eriti kõrged inimestele, kes elavad suure saastega piirkondades, kus aknapesuteenust tuleb osutada sageli.

Akende puhastamine võib märkimisväärne väljakutse olla ka eakatele. Tervise halvenemise, levinud tasakaaluhäirete ja aeglustunud reaktsioonikiiruse tõttu võib raskesti ligipääsetavate akende puhastamine põhjustada kukkumisi ja erinevaid vigastusi. Piiratud rahaliste vahendite tõttu ei saa eakad inimesed sageli endale lubada puhastusfirmade palkamist ja seetõttu puhastavad nad aknad ise, riskides sellega oma tervise või isegi eluga.

Programmeeritud aknapesurobot Hester M2-PRO on aga soodne lahendus raskesti ligipääsetavate akende puhastamiseks, mis tasub end ära juba mõne kasutuskorra järel. Te ei loo mitte ainult mugavamat kodukeskkonda, vaid aitab säästa ka aega ja raha ning, mis kõige tähtsam, ei teie ega teie eakad lähedased ei pea riskima oma elu ja tervisega.

Aknanurkade puhastamine

Üks levinumaid küsimusi aknapesurobotit valides on see, kui tõhusalt suudab see akna nurkadest mustust puhastada. Spetsialistide sõnul sõltub see suuresti aknaroboti kujust ja integreeritud servatuvastussüsteemist.

HESTER M2-PRO-l on mõlemad mainitud funktsioonid. Selle roboti kuju omadused (kandiline korpus ja veidi ümarad nurgad) ja uuendatud servatuvastussüsteem võimaldavad liikuda aknanurkadele võimalikult lähedale ja neid puhastada. Ovaalse kujuga aknarobotite mudelid tavaliselt nii tõhusaid tulemusi ei saavuta.

Automaatne vedeliku pihustussüsteem

Kvaliteetsema aknapesutulemuse saavutamiseks on aknapesurobotite uusimatel mudelitel paigaldatud ka automaatne veepihustussüsteem. Perioodiliselt pihustatakse läbi düüside aknapesuvedelikku või vett, et viia puhastuskvaliteet veelgi kõrgemale tasemele. Pritsimismeetod ja intensiivsus võivad aknaroboti mudelist olenevalt erineda.

HESTER M2-PRO roboti korpuses asuvat 45 ml mahuga paaki saab täita vee või mistahes aknapesuvedelikuga. Umbes iga 10 sekundi järel vasakult paremale liikuv robot pihustab vedelikku ja puhastab koheselt akent. Automaatne vedeliku pihustisüsteem tagab mustuse tõhusama eemaldamise. Need omadused tagavad kvaliteetsed tulemused ja seda minimaalse kasutaja sekkumisega.

Puhastage kasvõi 1000 akent!

Robotid vajavad töötamiseks toiteallikat, nii et nad võivad olla juhtmega (kasutavad elektrienergiat) või juhtmevabad (töötavad patarei, akuga). Juhtmega robotid töötavad järjepidevalt, ehk neid pole vaja laadida. Juhtmevabadel robotitel on sisseehitatud patareid ja akud, mida tuleb perioodiliselt laadida. Sõltuvalt konkreetsest roboti mudelist võtab laadimine aega umbes kaks tundi ja täislaetud robot töötab kuni 60 minutit. Akuga robotite puhastusprotsess võtab tavaliselt kauem aega ja seda tuleb ette planeerida.

Aknapesurobot HESTER M2-PRO töötab juhtmega. Elektripistikupessa ühendatud robot suudab puhastada isegi 1000 akent. Seadme korpusel on aga ka väike sisseehitatud aku, mis suudab seadet voolukatkestuse korral akna küljes hoida kuni 20 minutit (robot annab sel ajal hoiatussignaali). Roboti logol on valgusdioodid, mis teavitavad kasutajat roboti tööst ja võimalikest probleemidest. Oranž LED-tuli näitab, et sisseehitatud aku, mis suudab robotit pinnal hoida kuni 20 minutit, laeb. Roheline LED-tuli näitab, et laadimine on lõppenud. Sinine tuli (nähtav ka roboti teisel küljel või all) tähendab, et robot töötab õigesti. Seega on HESTER M2-PRO robotil ka laiaulatuslik infosüsteem ning sellesse on paigaldatud nutikas tehnoloogia, mis kaitseb seda seadet teatud aja vooluvõrgust lahtiühendamisel purunemise eest. See näitab, et HESTER M2-PRO robot vastab kõrgeimatele ohutus- ja innovatsioonistandarditele.

Tähelepanu jätkusuutlikkusele

Kuna jätkusuutlikkus ja keskkonnakaitse muutuvad inimeste igapäevaelus üha aktuaalsemaks, rakendatakse neid ideid ka aknarobotite loomisel. Aknaroboteid kasutatakse tavaliselt erinevate mikrokiudlappidega. Olenevalt materjalist, millest lapid on valmistatud, on nende vastupidavus, kuju säilitamine ja hooldus erinev. On mugav, kui lappe saab pesta ja uuesti kasutada, nii et neid ei pea pärast paari kasutuskorda ära viskama ja uute vastu välja vahetama.

HESTER M2-PRO korduvkasutatavatel mikrokiudlappidel on nii ülalmainitud, kui ka muud kasulikud omadused. Mikrofiiberlappe võib pesta pesumasinas kuni 30 kraadises veega. Pestes lappe ja muid riidest esemeid külmas vees, säästame palju energiaressursse ja vähendame oma süsiniku jalajälge. Lapid on valmistatud kvaliteetsest mikrofiibrist, mis on puhastamise ajal kinnitatud roboti korpuse külge ja on pärast aknapesutsüklit kergesti eemaldatavad. HESTER M2-PRO ei ole ainult abiline, kes aitab säästa aega ja raha, vaid see on ka uuenduslik ja jätkusuutlik toode, kuna selle komponendid on korduvkasutatavad ja keskkonnasõbralikumad.

Hester straipsnis - 13

Puhastage lisaks akendele ka teisi pindu!

Oluline on tähele panna, et olenevalt konkreetsest mudelist saab aknarobotit kasutada ka teiste pindade puhastamiseks. Uus HESTER M2-PRO suudab puhastada kõiki vertikaalseid siledaid klaas- ja keraamilisi pindu. Kasutage seda näiteks vannitoa- või köögi plaatide ja sirgete dušikabiini seinte puhastamiseks!

Uuendatud servatuvastussüsteem võimaldab robotil tuvastada pinnapiire, seega puhastab HESTER M2-PRO ka raamideta pindu. See funktsioon on eriti mugav peeglite puhastamiseks. Raske on loetleda selle roboti kõiki võimalikke kasutusvõimalusi majapidamises – sisuliselt saab puhastada kõiki vertikaalseid, stabiilseid ja homogeenseid pindu. See illustreerib suurepäraselt mitte ainult selle toote mitmekülgsust, vaid ka selle vastavust jätkusuutlikkuse standarditele – kui teil on see olemas, pole teil muid sarnaseid puhastusseadmeid vaja.

Uus sära standard

Kuna maailm astub julgemalt automatiseerimise ajastusse, pole erandiks ka kodutööd. Varasemalt palju ebamugavusi tekitanud akende puhastamine muutub tänu arenenud tehnoloogiatele lihtsaks ülesandeks. Üks uusimaid mudeleid puhastusrobotite turul – HESTER M2-PRO on suurepärane näide tõhususest, mugavusest ja uuenduslikkusest. Oma elegantse disaini, täiustatud algoritmi ja suurepäraste puhastusvõimalustega muudab see robot aknapesu rutiini. Öelge hüvasti ebaturvalistele redelitele ja seljavaludele ning säästke aega ja energiat!

Superkodu.ee meeskonnal on hea meel näha järjest kasvavat positiivset Hester M2 PRO klientide poolset tagasisidet, mis kinnitab taaskord selle toote erakordset jõudlust. Aknapesurobot tagab, et teie aknad on säravad ning teil on vaba aega asjade jaoks, mis on teile tõeliselt olulised.

Jaga
Kommentaarid