Prints William lastega

Samal aastal jõudis avalikkuse ette ka foto prints Louis’ viiendast sünnipäevast. Noormees kandis mustikavärvi Fair Isle’i sviitrit. Mõned nädalad hiljem oli printsess Charlotte’i üheksas sünnipäev. Väike preili kandis valget kleiti, mille olid sinakad lilled. Ka prints George kandis oma tähtpäeval sinist, poseerides Windsoris mereväesinise-valge-ruudulises särgis.

Printsess Catherine, prints William ja prints George

Kuninglik perekond ei tohi teadupärast poliitilistel teemadel sõna võtta. Nii on nad väga osavad saatmaks sõnumeid välja riiete abil. Mälestuspäeval kantakse näiteks musta värvi riideid, vahel on rõivastele tikitud ka punased moonid.

Printsess Catherine ja prints Louis

Kui printsess Catherine külastas Ukraina kultuurikeskust, kandis ta sinist kleiti, millel olid kollased lilled. Lipuvärvide kandmine on selge poolehoiuavaldus.

Printsess Catherine Ukraina kultuurikeskuses

Kuninganna Elizabeth II kuulsad sõnad on: „Suur osa meie avalikust rollist on olla nähtav.“ Enne kui keegi teab, mis tööd nad teevad, mida nad pooldavad, kuhu nad lähevad, nähakse seda, mida nad kannavad. Kuningakoja liikmed on sellest teadlikud ja kasutavad seda sõnumi edastamiseks ära.

printsess Catherine ja prints William

Miks siis sinine? Lihtne värviteooria ütleb, et see toon esindab rahu ja kohusetunnet. Samuti on see värv esindatud Suurbritannia riigilipul. Nii on see ka omamoodi märk patriotismist.

printsess Catherine ja prints William

Printsess Catherine’i puhul on sinine suisa tema signatuurvärv. Ta on kandnud seda igas erinevas varjundis.

printsess Catherine

Jaga
Kommentaarid