Dolce & Gabbana pakub kevadeks naturaalset kulmujoont, mida on rõhutatult „turri“ aetud – kui soovid selliseid kulme, siis kulmugeel ja kulmusid „täitev“ toode (kulmupliiats või lauvärv) on sinu uued parimad sõbrad. Kuid! Ei tasu unustada, et naturaalne tähendab eelkõige loomulikkust, „joonistatud klotsid“ ei ole seda aga kindlasti (loe: need ei tee muuda sind Cara Delevingne'iks).


Dolce & Gabbana Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1410302023


Dolce & Gabbana Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1409211929

Givenchy modellide kulmud on aga kõike muud kui märgatavad – pleegitatud kulmudega modellide meigis on pearõhk silmadel, jättes kulmud tahaplaanile. See trend sobib katsetamiseks punapeadele ja blondidele. Katsetamist võibki praeguse aja trendiks lugeda – alles mõni aeg tagasi üllatas avalikkust Kim Kardashian, postitades Instagrami pildi, kus ta poseerib sootuks pleegitatud kulmudega. Kas sina julgeks proovida?


Givenchy Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1409291249


Givenchy Foto: PIXELFORMULA/SIPA/1409291249

Prada katsetab aga sellega, mida nii paljud vihkavad – kriipsukulmud! Ja isegi kui see näeb laval koos vastava silmameigiga kena välja, siis loodame, et päriselt moodi ei tule sellised kriipsud (antud juhul naturaalse kulmu peale joonistatud kriipsud) niipea tagasi.


Prada Foto: AFP PHOTO / TIZIANA FABI

Hea lugeja, millist kulmukuju sina eelistad?