Modell Lindsay Ellingtoni tervisliku jume taga on jooga, täpsemalt pea alaspidi seismine. Ta nimetab inversiooni loomulikuks faceliftiks ehk näoringlõikuseks, sest see parandab vereringlust.

Pingulda nahka jääga

Legendaarne Kate Moss on kurikuulus peoloom. Hommikul peale pidutsemist, kui nägu on turses ja väsinud, täidab Kate kraanikausi jäävee ja kurgiviiludega ja “sukeldub” sinna oma näoga. Selline protseduur äratab su momentaalselt üles, nii seest kui väljast, ning nahk on pingul ja pilk selge. Lähed täna välja? Siis jäta see nipp homseks hommikuks...

Söö nahk ilusaks supertoitudega

Molly Simsi jaoks algab ilus välimus seest. Ta sööb palju antioksüdandirikkaid supertoite nagu goji marju ja linaseemneid, mida ta lisab supilusikaga oma hommikusmuutisse.

Tursete vähendamiseks maseeri nägu

Hilary Rhoda armastab moešõu backstage’i nippi - näomassaaži. Hommikustel šõudel alustavad jumestajad alati modelli ettevalmistamist korralikult nägu masseerides. See "äratab" näo üles, paneb vere liikuma ja vähendab turseid. Hilary jaoks on see nii efektiivne nipp, et ta õppis seda endale ise tegema.

Vabasta pingeid soolaga

Peale pikka tööpäeva armastab modell Lindsey Wixon soolavannis lõõgastuda. Himaalaja sool on soodne viis nahka 20 minutit vannis hellitada. Samuti pritsib Lindsey natuke soolast vannivett ka näkku.

Pehme naha saladused peituvad köögis

Victoria’s Secreti Ingel Lily Aldridge armastab ilutooteid köögis ise kokku segada. Tema lemmik kehakoorija retsept koosneb vaid kookosõlist ja suhkrust. See on soodne ja lõhnab oivaliselt.

Unusta näopesuseebid

Kui nahk vajab lisaturgutust, kasutab Petra Nemcova selle puhastamiseks mett. Kanna õhuke kiht mett näole ja pese see viie minuti pärast maha. Antibakteriaalne mesi nii puhastab kui toidab loiuks jäänud nahka.

Allikas: Byrdie