Näitlejanna Kim Basinger ostis Braseltoni linna Ameerika Georgia osariigis. Aastal 1989 ostis samast osariigist pärit näitlejanna Kim Basinger koos teiste investoritega 1751 aakri suuruse ala linnast, mille üldine suurus on 2000 aakrit. Selle eest tuli kokku välja käia peaaegu 19 miljonit eurot. Naise sooviks oli muuta linna põllumaad turistiatraktsioonideks ja luua sinna ka filmistuudio. Aastal 1995, kui Basingeri tabas pankrot, läks tema osalus oksjonile.

Lauljanna Katy Perry ostis Russell Brandile 190 000 eurot maksva pileti kosmosesse. Mehe 35. sünnipäevaks aastal 2010 ostis Perry oma tolleaegsele kihlatule Brandile pileti multimiljonär Richard Bransoni kosmoselaeva, mis kuulub tema firmale Virgin Galactic. Pole selge, mis on piletist saanud nüüd, kui paar juba lahus on, aga ei tuleks üllatusena, kui Katy sellegipoolest Russelli kosmosesse saata tahaks.

Ashton Kutcher ostis ka endale kosmosesse pileti. Näitleja registreeris end aastal 2012 kosmoselaeva 500. reisijana.

Lauljanna Mariah Carey’l ja eksabikaasal Nick Cannonil on lastele spetsiaalne kommidega täidetud tuba. Paar, kes on tänaseks lahus, teab täpselt, mis on iga lapse unistuseks.

Bono ostis enam kui 1400 eurot maksva lennupileti oma kaabule. Muusik lendas 2003. aastal heategevuskontserdile Itaaliasse, aga unustas oma lemmiku kaabu Londonisse. Seega korraldas ta koheselt selle enda juurde toimetamise, makstes kaabu lennupileti, taksosõitude, kindlustuse ja muude lisatasude eest. „Oli üsna keeruline selgitada autojuhtidele ja lennufirmale, mida ja kuidas me transportida soovime, aga lõpuks läks kõik hästi,“ sõnas hiljem meediale Bono esindaja.

Paris Hilton maksis enam kui 300 000 eurot, et rajada villa oma koertele. Koerte villa, mille Hilton 2009. aastal ostis, on kahekorruseline ja 300 ruutmeetrit suur. Seal on ka suur rõdu, mustade kristallidega kroonlühter ja on teada, et kogu mööbel on spetsiaalselt disainitud.

Celine Dion soetas enam kui 2 miljonit eurot maksva õhuniisutaja, et oma häälepaelu kaitsta.
Alates aastast 2002 elas lauljanna Celine Dion kolm aastat Las Vegase Caesars Palace hotellis. Naise suurimaks sooviks oli tuppa paigaldada ülikallis õhuniisutaja, mis peaks „kaitsema tema häälepaelu vägagi kuivas ja karmis kõrbepiirkonnas“. Ekstravagantne seadeldis on paigaldatud ka iga lava kohale, kus ta parasjagu esineb.

Kelly Rowland ostis Beyoncé ja Jay Z tütrele peaaegu 5000 eurot maksva Swarovski kristallidega kaunistatud beebivanni. Tegemist oli ühega paljudest äärmiselt kallitest kingitustest Beyoncé beebiootuspeol. Hiljuti kandis staartütar Blue Ivy MTV Videomuusikaauhindadel enam kui 10 000 eurot maksvat kleiti.

Justin Bieber lasi endale spetsiaalselt valmistada 4700 eurot maksvad kuldsed kunsthambad. Tegemist oli kõigest 2011. aasta Halloweeni kostüümi ühe osaga. Huvitav, mitu korda muusik oma kuldseid kunsthambaid kandnud on? Või on need juba kadunud?

Beyoncé maksis enam kui 90 000 eurot kuldsete retuuside eest. 2007. aasta BET auhinnagalal kandis naine oma esinemise ajal Balenciaga moemaja poolt valmistatud kuldseid retuuse.

Allikas: Insider