Stiilse välimuse vastand on see, kui sinu õhukese t-särgi alt paistavad läbi rinnahoidja õmblusjooned ja inetud ääred. Just seepärast on olemas spetsiaalne rinnahoidja, mida kanda t-särgi all. Selle siluett on loodud just nii, et ükski õmblus välja ei paistaks ning rinnahoidja oleks riiete all nähtamatu – ükskõik, kas kannad liibuvat toppi või siidist pluusi. Parim osa? Nende loomisel on erilist rõhku pandud just mugavusele, kuna t-särgi rinnahoidjad on loodud igapäevaseks kandmiseks.


Calvin Klein

Paelteta rinnahoidja

Paelteta rinnahoidjad võivad olla tõelisteks tüütusteks – mitte ükski naine ei taha veeta õhtut rinnahoidjat iga natukese aja järel ülespoole tõmmates. Tihtipeale on selline rinnahoidjastiil aga vältimatu, kui soovid kanda õlgu paljastavat õhtu- või kokteilikleiti. Pesubränd Linda the Bra Lady jagab soovitusi, kuidas endale sel puhul parim rinnahoidja leida: „Kui otsid paelteta rinnahoidjat, peaksid ümbermõõdult valima tavapärasest ühe võrra väiksema ja korvi ühe võrra suurema. Selle põhjus on lihtne: tuge pakub tegelikkuses vaid keha ümber olev riie, mitte korv, seega ümbermõõdult peab rinnahoidja olema väga keha ümber, et pesu paigal ja rindu üleval hoida.“ Kindlasti lähtu paelteta rinnahoidja valikul ka sellest, et tegu oleks kas spetsiaalselt väiksema või suurema korviga rindadele mõeldud pesuga.


Calvin Klein

Spordirinnahoidja

Kui oled füüsiliselt aktiivne, on spordirinnahoidja sulle kohustuslik rõivaese. Ilma selleta võib trenni tegemine olla ebavajalikult valulik. See, missugust tüüpi spordirinnahoidjat kannad, oleneb muidugi sellist, kui karm sinu valitud treening on ja kui suur on sinu rinnakorv. Mida suuremad on sinu rinnad ja aktiivsem treening, seda tugevamat toestust vajad. Suurema intensiivsusega trenni ja täidlasema büsti puhul peaks valima laiemate paelte või sisseehitatud patjadega rinnahoidja. Kõige olulisem on aga see, et spordirinnahoidja oleks mugav, seega proovi seda enne ostmist kindlasti selga.


Bodyism

Selja peal ristuvate paeltega rinnahoidja

Sellise rinnahoidja paelad moodustavad seljal kas T või Y kuju. Need sobivad ideaalselt selliste pluuside ja kleitide alla, mis moodustavad selja peal risti. „Selja peal ristuvate paeltega rinnahoidja toetab väga hästi selga ja need sobivad iga kehakuju ja suurusega naisele,“ soovitab Linda the Bra Lady bränd oma blogis. „Need on suurepärased ka naistele, kelle õlad on längus ning kellel on keeruline tavalise rinnahoidja paelu paigal hoida. Boonus – selline rinnahoidja tõstab büsti ka veidi kõrgemale kui tavaline pesu. Kuigi sa ei pruugi seda kanda igapäevaselt, on see klassik, mis peaks kindlasti iga naise pesusahtlis leiduma. Kui arvad, et vajad seda vaid harvadel kordadel, otsi sellist, mille paelad saab ka tavapäraselt sirgelt sättida.

Calvin Klein

U-joonega rinnahoidja

Lükka ümber kõik hirmud ja eelarvamused, mis sul avara joonega riiete ja nende alla kui valatult sobiva U-kujulise rinnahoidja kandmise osas on. Pesu esiosa moodustabki U kuju, luues illusiooni, et sa ei kannagi rinnahoidjat. Sellisest leidub ka avara seljaosaga varianti, millel on kleepuvad küljed, et garanteerida selle püsivus kehal. Võid ka valida tavalise rinnahoidja, aga selle madalama esiosaga variandi, mis annab enam kindlustunnet ja tuge. Brändi Fashion Form rinnahoidjaid leidub näiteks ka eemaldatavate paeltega versioonides, et pakkuda maksimaalset vaheldust.


Fashion Forms

Kleepuvad rinnahoidjad

Kleepuvad rinnahoidjad (sellised, millel on vaid esiosa) on loodud keerulisematele kleitidele ja pluusidele. Eriti, kui neil puudub seljaosa täielikult või see on madal. Need võivad olla aga tõeliseks katsumuseks – eriti suuremate rindadega naistele. Kahjuks on need tavaliselt aga kinnises pakendis, nii et nende enne ostmist proovimine võib kujuneda raskeks... Selleks, et garanteerida rinnahoidja täielik kleepuvus ja püsivus, ära kindlasti kanna enne selle selga panekut nahale kreemi.


Fashion Forms

Madala seljaosaga rinnahoidja

Kui kannad midagi, millel on madal seljaosa, aga tunned, et vajad rohkem katvust ja tuge kui peale kleebitav rinnahoidja pakkuda suudab, võib madala seljaosaga rinnahoidja olla parimaks valikuks. Nende paelad on tavaliselt sellised, mis ristuvad hoopis sinu keha eesosal, rindade all, et hoida selg võimalikult paeltevaba.


Pinterest

Bralette

Rinnahoidja õmblusjoonte ja paelte peitmine on klassikaline moereegel, kuid bralette’i trend loob täiusliku erandi. Nende eesmärk on hoopis välja paista ning neid leidub kõikvõimalikes erinevates värvitoonides, kangastes ja mustrites. Lisaks on need ka ülimalt mugavad. Moedisainer Anine Bing ütles ajakirjale Glamour, et selline rinnahoidja näeb kõige kaunim välja avarate V-kaelusega t-särkide, läbipaistvate pluuside ja käisteta särkide all. Sel viisil on näha vaid veidi pitsi, mis jätab komplekti maitsekaks.


Stella McCartney

Nibukleepsud

Nibukleepsud või nibude katted on ideaalsed väiksema büstiga naistele, kellel on keeruline leida rinnahoidjat, mis toimiks ideaalselt ka kõige keerukama riietusega. Need loovad veatu ja puhta tulemuse, ilma, et tekiks vajadust üldse rinnahoidjat kanda.

Fashion Forms

Tootefotod: netaporter.com