Oribe Canales

Tuntud Kuubas sündinud ja legendaarne juuksur Oribe küsib juukselõikuse eest 350 eurot. Ta alustas assistendina juuksestilis Garreni juures, kui ta avas oma esimese salongi uksed New Yorgis Plaza hotellis. Sealt edasi töötas ta end üles ja praegu lõikab ta soenguid staaridele nagu näiteks Jennifer Lopez.


Foto: Vida Press

Serge Normant

Prantslasest juuksestilist Serge Normant küsib oma lõikuse eest 440 eurot ja tema püsiklientide hulka kuuluvad näiteks Sarah Jessica Parker ja Ellen Barkin. Samuti osaleb juuksur erinevatel moesündmustel. Kui tavaline inimene soovib aga Serge Normantilt soengut, tuleb minna John Frieda salongi kas New Yorgis või Los Angeleses.


Foto: Vida Press

Chris McMillan

Jennifer Anistoni legendaarset soengut teavad kõik. Kui soovid ka sellist, tuleb minna Chris McMillani juurde ja välja käia 530 eurot. Jenniferi jaoks pole see tõenäoliselt midagi, ent tavalise inimese jaoks küllaltki suur summa raha...


Foto: Vida Press

Sally Hershberger

Tema juures käib juukseid lõikamas näiteks Meg Ryan ja tavalise juukselõikuse eest tuleb välja käia vähemalt 530 eurot. Sallyl on Manhattanil trendikas juuksurisalong ja lisaks kuuluvad tema klientide nimekirja ka näiteks Tom Cruise ja Hillary Clinton.


Foto: Vida Press

Frederick Fekkai

Juuksur tekitas 1990ndate lõpus palju kõmu sellega, et küsis juukselõikuse eest umbes 265 eurot. Aastate jooksul tema tasu aga rohkem kui kahekordistunud. Lisaks on Fekkai jaoks suur sissetulekuallikas tema enda šampoon, mis maksab 20 eurot pudeli kohta. Tema püsiklientideks on näiteks Meryl Streep, Uma Thurman, Charlize Theron, Sigourney Weaver, Salma Hayek ja Scarlett Johansson.


Foto: Vida Press

Orlando Pita

Orlando juures tuleb juukselõikuse eest välja käia 700 eurot. Tema Manhattanil asuva salongi püsiklientideks on Hollywoodi staarid nagu Julianne Moore, Julia Roberts ja Gwyneth Partlow.


Foto: Vida Press

Ted Gibson

Kasvava kuulsuse ja suure nõudluse tõttu pidi Gibson tõstma hinna esialgse 835 euro pealt 1055 euroni. Samuti osales ta TLC sarjas What Not to Wear (Mida mitte kanda) ja kogus kuulsust ka televisioonivahendusel. Tema klientideks on näiteks Renee Zellweger ja Anne Hathaway.


Foto: Vida Press

Rossano Ferretti

Ferreti üks klientidest on Angelina Jolie. Juuksuri üheks visiitkaardiks on see, et ta lõikab vabalt ja naturaalselt langevaid soenguid, mis püsivad ilma viimistluseta. Juukselõikuse hinnaks on keskmiselt 1410 eurot.


Foto: Vida Press

Stuart Phillips

Selle britist staarjuuksuri klientideks on näiteks Jamie Oliver, Jean Claude Van Damme ja Benicio Del Toro. Samas pole neist staaridest keegi käinud nii palju raha välja kui itaallasest kinnisvaraarendaja Beverley Lateo, kelle teenuse kogumaksumuseks kujunes enam kui 14 000 eurot. Loomulikult sai Beverley selle raha eest veeta kogu päev ilusalongis, šampanjaga lõunasöögi, peamassaži ja vastavalt tema vajadustele kokku segatud isiklikud juuksehooldustooted. Lisaks kuulusid summa sisse ka limusiini- ja lennuteenus. Muidu maksab Phillipsi juukselõikus aga keskmiselt 265 dollarit.


Foto: Vida Press

Allikas: therichest.com