Need, kellel on meigi tegemisega alati kiire, peaksid samuti saama emulsiooniga sõbraks. „Kui enne meikimist kreemi kasutada, vajab see imendumiseks pisut aega ja alles siis saab jumestuskreemi peale kanda. Emulsioon imendub aga kiiresti ja see annab meie kiires maailmas võimaluse veelgi kiiremini meigiga algust teha. Suure eelisena võib välja tuua, et emulsiooni kerge koostis aitab meiki paremini peal hoida.”

Kuid peeglilaual võivad olla ka mõlemad tooted: nii näokreem kui ka emulsioon, mida saab vastavalt oma naha seisukorda silmas pidades kasutada. Üldine reegel on aga lihtne: kellel on rasusem nahk, see võiks eelistada emulsiooni, kellel kuivem nahk, see kasutab kreemi. Kõige tähtsam on aga kuulata oma nahka – siis saab ka selgeks, millist toodet ta parasjagu vajab.

Tootesoovitused

KUIVA NAHA SÕBER: Sensai Cellular Performance Emulsion III (Super Moist) on superniisutava toimega emulsioon. Naha tasakaalu reguleeriv luksuslikult rikkalik emulsioon. Säilitab piisava niiskustasakaalu, otsekui kataks nahka kerge, pehme, niiske loor.

Sensai Cellular Performance Emulsion

Hind: 100 ml 103,99 eurot.

PÄRLIPUUDRITEGA: ELIZABETH ARDEN Skin Illuminating Smooth & Brighten Emulsion annab siidise ja särava tulemuse. See sisaldab ülipeent pärlipuudrit, jätab naha pehmeks, siledaks ja säravaks. Ühtlustab nahatooni ja kaitseb nahka niiskuskao eest.

ELIZABETH ARDEN

Hind: 100 ml 87,99 eurot.