1. Vürtsita oma toite!
Kaneel, kurkum, ingver, rosmariin, salvei, nelk, sinepiseemned, köömen ja oregano sisaldava d antioksüdante, mis aitavad vältida südamehaiguseid, ajurabandusi, teatavat liiki vähkkasvajaid, põletik e ja isegi bakteriaalseid infektsioone. Lisaks saab nende abil pea täielikult vältida sellised kahjulikke maitseaineid nagu suhkur ja sool.

2. Pane oma toidud ja treeningud kirja ning saada sõbrale!
See annab sulle adekvaatse pildi sinu eluviisidest. Sõbrale saatmine aitab aga distiplineerida ning vajalikul hetkel tuge saada. Ka uuringud tõestavad seda, et toidu- ja trennipäeviku pidamine aitab kaalu langetada.

3. Söö hommikusööki!
Hommikusöök on päeva kõige olulisem toidukord- see annab sulle vajalikku energiat. Hommikusööki vahele jättes võid tunda depressiooni, esineda keskendumishäireid ning energiapuudust. Lisaks aitab korralik valgu ning süsivesikute rikas hommikusöök ära hoida ülesöömist järgmistel toidukordadel.

4. Leia trennisõber!
Trennisõber aitab sul treeningud regulaarseks muuta. Kui muidu mõtleksid trenni vahele jätta, siis sõber on see, kes sind tagant utsitab. Lisaks muudab kaaslane trenni tegemise lõbusamaks.

5. Õpi sügavalt hingama!
Selle asemel, et näiteks liiklusummikus närveldada, võiksid sügavalt hingata. See mõjutab otseselt sinu närvisüsteemi. Selline hingamine võib otseselt aidata vältida viha ning stressi.

6. Maga piisavalt!
Piisav uni annab energiat ning aitab paremini uut informatsiooni vastu võtta. Samuti aitab piisav uni tugevdada immuunsussüsteemi.

7. Naera!
Naermine mitte ainult ei ole lõbus, vaid on ka sinu organismile tervislik. See leevendab oluliselt stressi ning tugevdab südant.