Brasiilia supermodell Gisele Bündcheni kokk valmistab talle ja ta Ameerika jalgpallurist abikaasale Tom Bradyle toitu, mis koosneb 80 protsendi ulatuses köögiviljadest. Menüüst puuduvad täielikult suhkur, kofeiin, seened ja piimatooted.

Teine Brasiilia modell Adriana Lima on veel palju ekstreemsem: üheksa päeva enne pesubränd Victoria’s Secreti iga-aastast moeshowd tarbib ta ainult vedelikke – ja 12 tundi enne etenduse algust lõpetab ta ka selle, et vett kehast väljutada.

Beyoncé võttis rolli jaoks filmis „Dreamgirls“ alla üheksa kilo, järgides paastu Master Cleanse. Selle jooksul tarbitakse vee, vahtrasiirupi, Cayenne’i pipra ja sidrunimahla segu, hommikul juuakse lisaks leiget soolavett ja õhtul lahtistava toimega teed. Arstide sõnul võib see paast tervisele väga kahjulikult mõjuda.

Gwyneth Paltrow pidas pikalt makrobiootilist dieeti ja tarbis ainult puu- ja köögivilju, seemneid ja vetikaid. Nüüdseks on ta oma menüüd veidike laiendanud.

Anne Hathaway pidas „Hüljatute“ rolli jaoks dieeti, kus võis päevas tarbida vaid 500 kalorit, ja sõi peamiselt rediseid ja hummust.

Reese Witherspoon pidavat beebitoidudieeti, mis tähendab, et hommiku- ja lõunasöögiks on beebitoit ja õhtusöögiks saab süüa päris toitu.

Moedisainer Victoria Beckham pidas pärast tütar Harper Seveni sündi väidetavalt viie peotäie dieeti, mis lubas päevas süüa ainult viis peotäit valgurikkaid toiduaineid näiteks munaputru, suitsulõhet, goji-marju ja pähkleid.

Mariah Carey on öelnud, et tema menüü koosneb peamiselt supist ja kalast ning toidu valmistamisel ei kasutata soola, suhkrut ega maitseaineid.