Austraaliast pärit näitleja Chris Hemsworth on kirjeldanud oma toitumist järgmiselt: „Kui mul on eesmärk, siis söön väga korralikult – valke, köögivilju, puhast toitu ja piiratud koguses süsivesikuid. Patupäevad on pitsa, hamburgerite, õlu ja magusa päralt. Kõige selle, mida ma süüa ei tohi!“

Meediamogul Oprah Winfrey suutis kaalust kõvasti alla võtta vaatamata sellele, et sõi oma sõnul iga päev saia. Leidub veel üks ebatervislik snäkk, millest ta pole suutnud loobuda. „Vahel söön salaja mõne Cheetose krõpsu!“ on ta tunnistanud.

„Tarzani legendi“ jaoks supervormis keha saavutamiseks sõi Alexander Skarsgård iga paari tunni tagant ainult väikse portsjoni valgurikast toitu. Kuid pärast filmimise lõppu suundus ta kohe süsivesikute juurde. „Veetsin neli päeva voodis ja lihtsalt sõin isa tehtud toitu,“ rääkis ta oma näitlejast isa Stellan Skarsgårdi kohta. „Ta tegi pastaroogi rikkalike kastmete ja luudüdi ja praetud mozzarella ja suurtes kogustes õlu ja veiniga. See oli mu elu imelisim nädalalõpp.“

Kuigi „Videviku“ filmidest tuntud Ashley Greene’i dieet koosneb peamiselt kalast, kanast ja köögiviljadest, sööb ta vahel ka keelatud asju. Tema lemmikuteks on juust, maisipuder, punane vein ja šokolaad.

Maadlejast filmistaariks saanud Dwayne Johnson järgis „Rannavalve“ filmiversooni tegemise ajal ranget dieeti, ent iga nelja päeva tagant lubas ta endal patustada ning sõi taldrikutäie steiki ja munaputru ning teise taldrikutäie šokolaadi- ja banaanitükkidega pannkooke.

Ka Zac Efron rikkus „Rannavalve“ filmimisel oma ranget dieeti. Pärast üheksat päeva ilma mingeid süsivesikuid tarbimata, sõi ta sisse hämmastavas koguses steiki ja kartuleid, makaronivormi juustuga, võisaia, juustu, kaaviari ja kolm magustoitu.

Rangelt tervislikult toituv Gwyneth Paltrow on tunnistanud, et tema nõrkuseks on töödeldud toit. „Püüan sellest eemale hoida. Aga ma jumaldan friikartuleid ja juustu ja martiinisid ja muud säärast.“

Hugh Jackmanil on karp kirjaga „Ära ava enne petupäeva“ ja see on täis ta lemmikmaiuseid, kodumaa Austraalia šokolaadiküpsiseid Tim Tams.

Allikas: people.com