Tervisepäeva sisustasid erinevad Golden Clubi treenerite poolt läbi viidud treeningud, millest igaüks sai valida endale sobiva. Body & Mind huvilistel avanes võimalus treener Shalini Mody õpetuste järgi proovida pilatese, jooga, balleti, idamaise tantsu, bodyART ja meditatsiooni tehnikatel põhinevat GraceFit Flow treeningut; rühmatreeningu austajad said treener Pilleriin Raudami juhendamisel osaleda aeroobsest treeningust, funktsionaalsetest- ja venitushajutustest koosneval BodyFit treeningul; jõusaali poolelt pakkusid trennielamusi Mirjam Lehismets ringtreeningu vormis ja oma keharaskusega läbi viidaval Escape 360 treeningul ning Martin Pukspuu lihasvastupidavust arendaval jõusaali ringtreeningul.

Lisaks mitmekülgsele treeningprogrammile sai tervisepäeval teha kehaanalüüsi ja kuulata personaaltreeneri individuaalseid soovitusi vastavalt analüüsi tulemustele. Kahe põneva loengu käigus jagati teadmisi ka laiemalt toitumisest. Golden Clubi personaaltreener Katrin Pärt tutvustas tervisliku mitmekülgse toitumise põhitõdesid ja toitumisnõustaja Teele Teder rääkis suurimatest vigadest, mida igapäevaselt toitumisel tehakse. Kasulikke näpunäiteid naha tervise teemadel said tervisepäeval osalejad uurida Medemis Clinic´u esindajatelt ja põnevat kinesioteipimise maailma avasid Fysiomedica spetsialistid.

Tervisepäeva „Sinu tervise heaks“ aitasid läbi viia veel ajakiri Anne & Stiil, Kalev, Froosh, PushTowel, Cutrin, Lily Lolo, Collistar ja Women´secret, kes hoolitsesid ka külaliste auhindade eest.

Golden Club Rotremanni klubi avab oma uksed treeninguteks 30. aprillil 2018. Rühmatreeningutesse oodatakse osalejaid alates 2. maist. Tasub märkimist, et Golden Club kesklinna klubis on tipptasemel Life Fitness ja Hammer Strength treeningseadmetega jõusaal, Escape Fitness funktsionaaltreeningu ala ja rühmatreeningute saal. Klubile omast kvaliteeti ja mugavust pakuvad privaatsed riietus- ja pesuruumid, hubane lõõgastusala ja omanäoline lastetuba. Kui väärtustad tervislikke eluviise, kehalist aktiivsust ning soovid leida aega iseendale ja enda heaolu loomisele, siis on Golden Club Sulle just õige valik.

Tutvu Golden Club Rotermanni soodsate avamispakkumistega SIIN!