Eestist on lisaks Tiina Talumehe moestuudiole karusnahavabade disaineritega ühinenud Reet Aus, Xenia Joost, Tallinn Dolls, Piret Ilves, Perit Muuga, Reval Denim Guild, disainipoed Les Petites, Wuruhi ja Tali, lastemoe loojad Dadamora ja Nannipung ning paljud teised.

„Tiina Talumehe kui ühe tuntuima moelooja kindel otsus liitumiseks on märk sellest, et karusloomafarmide toodangu aeg on kaasaegses maailmas otsa lõppemas, “ ütles Loomuse kommunikatsioonijuht Annika Lepp. “Loomus töötab karusloomafarmide keelustamise nimel nii poliitikute, tarbijate kui ka tootjatega, et põletada küünalt mõlemast otsast ja liikuda sel viisil loomasõbraliku maailma suunas.”


Fur Free Retailer on maailma juhtiv karusnahavabasid ettevõtteid ja eetilise kauba tarbijaid ühendav programm, mille eesmärgiks on julgustada ettevõtteid karusnahast loobuma ja edendada seeläbi eetilist tarbimist. Enam kui 20 riigis toimiva Fur Free Retailer programmi kutsus ellu rahvusvaheline Fur Free Alliance koalitsioon, kuhu kuulub enam kui 40 juhtivat looma- ja keskkonnakaitse organisatsiooni üle maailma. Fur Free Retailer programm on tunnustatud ISO 26000:2010 sotsiaalse vastutuse juhisega näitena valdkondlikust algatusest.

Loomus tegeleb loomade huvide ja õiguste kaitsega ning loomade huvide esindamisega ühiskondlikes aruteludes. Loomus seisab eelkõige nende loomade eest, keda kasutatakse põllumajanduses, loomkatseteks, meelelahutustööstuses ja karusnahkade tootmiseks.