Eesti Kunstiakadeemia moeosakonna juht Piret Puppart püüab pilku koobaltsinise värvi embuses. Samas toonis efektse mustriga kimono, pluus ja kingad seovad komplekti tervikuks. Põneva stiiliampsu lisavad pilkupüüdvad kõrvarõngad.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Me armastame sära! Mis teeks tuju pimedal ja sombusel sügisõhtul paremaks, kui üks efektne ja pisut jõulumaiguline litritega seelik? Moeblogija Kristjaana Mere näitab suurepärast eeskuju, kuidas sellist pilkupüüdvat eset kanda võimalikult minimalistlikult. Märksõnadeks on must värv ja lihtsad lõiked.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Bordoopunane vaba lõikega kostüüm mõjub elegantselt ja mugavalt. Komplekt on hea stiilinäide riietest, millega võib sammuda hommikul kontorisse ja kontorist otse peole. Valget värvi pluus ja kaelaehe toovad kostüümi esile.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Ülikond muudab mehe šikiks - ja veel eriti efektne on ruudumustriga ülikond. Tumesinisele ülikonnakangale teeb komplimendi sarnases toonis lips. Lisapunktid annab komplektile lihtsa vormiga nahast kott.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

H&Mi brändi turundav Britta Talving demonstreerib selle sügise lemmikuid nahkpükse, mille juurde on sobitatud Katrin Aasmaa t-särk. Komplekti tõstab esile efektne õhuke ruuduline mantel ja toreda ümara vormiga käekott.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Sügavate sügisetoonide kombineerimine on samuti meie lemmik. Sinakasrohelisele kleidile, samas toonis sukkpükstele ja mustriga sallile teevad komplimendi pruunist nahast kott ja kotiga sobituvad saapad.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik on samuti nahkpükste usku. Efektsetele pükstele lisaks püüavad pilku hallist kergelt sädelevast kangast pintsak, trendikas vöökott ja põneva lõikega poolsaapad.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Stilist Janar Juhkov teab, et ülikonna juurde ei pea alati kingi valima. Pehmest kangast vaba aja ülikonna juurde on sobitatud triiksärgiga samas toonis pilkupüüdvad tossud. Kirsiks komplekti juures on muidugi pintsaku revääril õitsev roos.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Meile meeldib stilist Merit Boeijkensi lubadus kanda kõigil Tallinn Fashion Weeki sõudel neidsamu kuldseid saapaid. Efektsetel jalavarjudel laseb särada klassikaline valge kleit, mille juures on toredaks aksessuaariks moeka ussimustriga kott.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Aksessuaaridisainer Kadri Kruus teab minimalismi reegleid: tuleb eelistada kvaliteetseid materjale ja põnevaid detaile. Halli-musta komplekti löövad särama pilkupüüdvad valged saapad ja kuldsed ehted.

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Montoni naisterõivaste disainer Merle Lõhmus on moega mängimise meelt: hallist kangast sportliku moega kleidi lööb särama neoonvärvi kantpael ja samas toonis efektne käekott. Lisapunktid sügavroosade huulte eest!

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Disainer Marit Nõmmik on kokku pannud meie suured lemmikud: nahkpüksid ja sädeleva pintsaku. Komplekt mõjub jõuliselt ja šikilt ning on parim inspiratsioon tulevaseks pühade hooajaks.

Vaata galeriist, kes veel fotoseina ääres poseerisid: