Luba endale töölt üks vaba päev, sa oled selle ära teeninud. Päev, kus sa ei pea ühelegi kirjale vastama ega oma karjääri pärast muretsema.

Sõnn

Kingi endale päev looduses. Päev, kus saad värsket õhku nautida ja veedad rohkem aega looduses, kui toas nelja seina vahel.

Kaksikud

Võta aega perepäeva jaoks. Mine oma vanematele külla ja kokka neile õhtusöök või kutsu vanemad enda juurde. Leia aega, et neile näidata, kui olulised nad sinu jaoks on.

Vähk

Võta üks päev täiesti enda jaoks. Päev, kus sa ei osuta teistele teeneid ja keskendud ainult iseenda soovidele ja vajadustele.

Lõvi

Luba endale üks patupäev. Päev, mil võid süüa ja juua kõike, mida soovid, ilma, et peaksid end sellepärast süüdi tundma.

Neitsi

Luba endale üks laisk päev. Päev, mil sa ei tee mitte midagi ja saad lihtsalt laiselda. Kohustused võivad oodata, oluline on ennast korraks lõdvaks lasta.

Kaalud

Luba endale sotsiaalmeediast vaba päev. Päev, mil sa lülitad välja kogu oma elektroonika ja ei vaata ühtegi ekraani. Anna oma silmadele ja meelele puhkust.

Skorpion

Võta üks päev, mil naudid lihtsalt sõpradega koos olemist. Viige üksteist kurssi kõigega, mis teie eludes vahepeal toimunud on. Saage uuesti lähedasteks ja nautige kvaliteetaega.

Ambur

Võta päev enda ja oma kaaslase jaoks. Kinkige kogu oma vaba aeg ja energia üksteisele ja mitte kellelegi teisele. Veetke üheskoos kvaliteetaega.

Kaljukits

Luba endale üks päev, kus lased end tõeliselt vabaks. Kui vaja, mine sõpradega välja ja tantsi end hingetuks. Millal sa viimati tõeliselt pidutsesid?

Veevalaja

Võta päev enda poputamiseks. Lõõgastu, naudi iluprotseduure ja lihtsalt puhka. Ole iseenda vastu hea ja tegele asjadega, mis sulle rõõmu toovad.

Kalad

Võta päev, kus sa oled iseendaga sõber. Ära ütle enda kohta ühtegi negatiivset sõna ja proovi vältida muremõtteid. Need võivad oodata. Sel päeval keskendu positiivsele.

Allikas: Thought Catalog