Joogaõpetaja Jessica Palmer selgitab, et kuigi mõned joogapoosid, näiteks puusade või õlgade avamine, võivad väljakutsuvad olla, ei tohiks sa kunagi ennast piinata poosis, mis põhjustab valu või ebameeldivat pigistustunnet. Seda on oluline meeles pidada, sest vägivaldsel keha sundimisel võivad olla tagajärjed. "Kui sa ei kuula, mida keha sulle räägib, oled vigastustele vastuvõtlikum," hoiatab Palmer.

Sokkide või jalanõude kandmine

Joogainstruktor Jemma Masters tuletab meelde, et jooga tähendab kogu keha sirutamist varbaotstest kuni sõrmeotsteni. "Kui sa kannad jäiga tallaga jalanõusid, mis ei paindu, ei ole sul võimalik jalgu korralikult sirutada, aga see on jooga efektiivsuse mõttes oluline," selgitab ta. Sokkide kandmist ei soovita instruktor sellepärast, et sokkidega võid libiseda ja endale kogemata haiget teha.

Lõõgastumisasendi vahele jätmine

Joogainstruktor Steph Ottomanelli paneb südamele, et kindlasti ei tohiks vahele jätta savasana nimelist lõõgastumisasendit. Tegemist on ühe kõige olulisema poosiga, sest see laseb vaimul puhata, samal ajal seda kehaga toetades.

Raske söök enne trenni

Joogaõpetaja ja terapeut Lara Heimaan ütleb, et ta ei sööks kunagi enne joogat rasket einet, näiteks friikartuleid ja hamburgerit. See tekitab kehas raske tunde ja takistab su liikumisvõimet ning kehaga kontakti loomist.

Sotsiaalmeedia vaatamine

Meditatsiooni- ja joogaõpetaja Amy Leefe Jones ütleb, et ei vaataks kunagi enne joogatrenni sotsiaalmeediat. "Enne, kui hakkan õpetama, tahan olla iseendaga heas kontaktis," selgitab ta ja tõdeb, et sotsiaalmeedia vaatamine head enesetunnet kindlasti ei taga. Sellepärast ei soovita ta telefonis uudistamist ka oma õpilastele.

Allikas: PureWow