Naha koorimine on oluline sellepärast, et surnud naharakkudest vaba nahapinna raseerimine tagab puhtama tulemuse ja pikendab ka raseerija eluiga. Kasuta näiteks kehakoorijat ja harja, et saavutada eriti sile nahk. Koorimise lisaboonusena püsib tulemus kauem ilusana.

Sa ei kasuta spetsiaalseid tooteid

Kas oled kunagi kasutanud raseerimisõli? See aitab karvad pehmemaks ja nende eemaldamise kergemaks muuta ilma nahka liigselt ärritamata. Spetsiaalsed raseerimisõlid aitavad enamasti ka karvade sissekasvamist ennetada.

Sa kiirustad raseerimisega

Me kõik oleme seda viga teinud, et oleme raseerimisega liialt kiirustanud - ilma, et meie nahk üldse korralikult niiske oleks olnud. See omakorda põhjustab ärritust ja sissekasvanud karvu. Järgmine kord ära rutta, vaid võta aega ja määri keha korralikult niisutava dušigeeliga kokku - see aitab nahka karvade eemaldamiseks ette valmistada.

Sa ei viitsi end pärast kreemitada

Pärast raseerimist on kreemitamine eriti oluline, sest nahk januneb niisutuse järele, kuid kreemitamist ei tohiks ka ilma raseerimiseta unarusse jätta. Lisaboonusena aitab korralik niisutamine pärast raseerimist tulemusel paremini püsida.

Allikas: Bustle