Kriss Soonik
Pesudisainer Kriss Soonik ütleb, et kui mõned aastad tagasi oli meesklientide osakaal enne valentinipäeva märgatavalt suurem, siis viimastel aastatel on näha, et ka naised hellitavad ennast rohkem ja ostavad endale rohkem kingitusi. "Mul on tunne, et valentinipäev tuletab naistele meelde, et võiks oma pesusahtlit millegi uue ja huvitavaga värskendada," tõdeb Kriss. Miks siis mitte endale midagi naiselikku ja kaunist lubada, mis enesekindlust ja meeleolu tõstab?

Milliseid komplekte siis eelistatakse? "Meie kollektsioonis on kindel lemmik ajatu pits," ütleb Kriss. "Mehed eelistavad reeglina punast või musta pitspesu," tõdeb ka Natalja.

Linette pesu
Hoolimata sellest, et pesu on suurepärane kingitus, tuleks enne poodi minekut teha korralik eeltöö. Mehed peaksid välja selgitama, mis suurust naine kannab ja millised värvid talle meeldivad, sest pesu on ju tema jaoks mõeldud. "Naine peab ennast mugavalt ja enesekindlalt tundma, siis on kõik õnnelikud," paneb Kriss Soonik südamele.

Pesubrändi Linette esindaja Natalja rõhutab samuti, et eelkõige tuleks silmas pidada kingisaaja eelistusi ja elustiili. Kindlasti ei tohiks alahinnata korrektse suuruse valikut, et vältida kingisaaja pettumust. "Kingisaajat morjendab kõige enam pesu, mis ei vasta õigele suurusele," ütleb Natalja.