Soe valgus, eriti õhtusel ajal, aitab lõõgastuda ja rahustada meelt. Pole oluline, kas lähed pesema enne magama minekut või keset päeva, hoolitse selle eest, et vannitoas oleks võimalik valguse intensiivsust reguleerida.

Vali ilus dušikardin

Kui oled siiamaani olnud klassikalise valget värvi dušikardina usku, siis on ehk aeg ringi vaadata. Kodupoodides ja ka suuremates supermarketites on suur valik erinevate värvide ja mustritega dušikardinaid, mis vannitoale hoobilt uue mulje annavad.

Süüta küünal

Küünlaid ei pea hoidma ainult vanni mineku jaoks. Süüta meeldiva aroomiga küünal ka duši alla minnes ja naudi selle rahustavat kuma.

Tee kuivharjamist

Võta kuivhari ja hõõru sellega õrnalt kogu keha enne duši alla minekut, ergutades lümfide tööd. Kuivharjamine teeb head nii kehale kui meelele ja on üks parimaid abimehi võitluses tselluliidiga.

Too vannituppa taimed

On mitmeid taimi, kes armastavad niiskust ja saavad vannitoas hästi hakkama, eeldusel, et vannitoas on pisike aken ja natuke loomulikku valgust. Vannituppa sobivad näiteks tõlvlehik, bromeeliad, säntpoolia, nõelköis.

Allikas: Vogue