„Tegelikult on päris tore adrenaliin kuulda telefonis pidulikku piiksu ja vaadata, milline kleit on uue omaniku leidnud. Muidugi aga ei asenda see kunagi otsesuhtlust ja seda mõnusat sünergiat, mis tekib kliendiga vahetult kohtudes. Loodame, et see osa minu tööst ikka ka ajaga taastub.“

Ka selle kevade rõivamood on oludega adapteerunud ja pigem praktiline, mugav ning veelgi läbimõeldum, sest kandja vajadus on palju muutunud. Tiina Talumehe tuliuus kollektsioon FREEstyle on inspiratsioonina spordi-ja vabaajarõivastest väga mitmeti kantav, elav, värviline ja Tiinale omaselt kauni naiseliku puudutusega.

Uue kollektsiooni valmimisega on Tiinal alati planeeritud ka suurejoonelised moesõud, mida juba pool aastat varem ette valmistama hakatakse. See kevadhooaeg vajas aga täiesti uut lähenemist. „Tegelikult märtsis oli üsna selge, et midagi tavapärast sellelt hooajalt oodata ei saa ja sel korral ei ole mul võimalik esitleda oma kollektsiooni suurel laval, prožektorite valgusvihus, ootusäreva publiku ees. Tuli hakata valmistuma teistmoodi lahendusteks ja esimest korda elus filmisime me kollektsiooni üles moevaatemänguna, mille toome hoopis vaatajate ette digitaalsel kujul, otse nende elutuppa,“ sõnab disainer.

Kollektsioon FreeStyle

„Äärmiselt teistsugune kogemus on olnud kogu see valmimise protsess. Filmimisel hakkavad mängima hoopis teised tegurid kui livesõul ja seega oli kõik vaja täiesti nullist üles ehitada. Aga kui tavaliselt enne sõud on mul ikka väikene mõnus närv sees, siis seekord on kõik olnud küll väga ebaharilikult rahulik. Isegi liiga rahulik,“ naerab Tiina.

Tiina värske kevadkollektsiooni esitlust saad vaadata juba sel neljapäeval, 14. mail kell 20 Annestiil.ee-s!

Kollektsioon FreeStyle