LeAnn tunnistab, et ta proovis kõiki erinevaid vahendeid nahaprobleemist vabanemiseks või selle peitmiseks, näiteks kandis ta laval kaht paari sukkpükse või teksaseid ning seda ka väga palavatel päevadel. “Nii suure osa oma elust tundsin, et pean seda peitma.”

20ndates leidis muusik aga ravi, mis tema nahal toimis ja muutis selle klaariks, kuid nüüd on vana mure tagasi. “Äkitselt pidin selle asemel, et teha seda, mida armastan, ja olla inimeste poolt ümbritsetud, veetma aega kodus, kandes dressipükse. Stress on üks tavapäraseid psoriaasi tekkimise põhjuseid ja kuna maailmas on nii palju ebakindlust, tuli see tagasi,” selgitab ta.

LeAnn on ka varasemalt rääkinud, et tal on psoriaas, aga sel ajal oli ta nahk klaar ja inimesed ei võtnud seda ehk nii tõsiselt. “Ma usun, et inimesed arvasid, et ma mõtlesin selle probleemi välja, sest nad polnud mind kunagi nende laigukestega näinud. Sel korral on see muutunud.”

Niisiis otsustaski muusik avaldada endast paljastavad fotod, millelt ta nahaprobleem selgelt välja paistab. “Kartsin, et nende fotode vaatamine saab olema raske,” tunnistas Rimes. “Aga kui ma neid pilte vaatan, näen nii palju rohkemat kui oma nahka.”