Vähk

Ei tule ilmselt üllatusena, et Vähki peetakse üheks kõige tundlikumaks tähemärgiks. Nad unistavad kestvast armastusest, aga oma ebakindluse tõttu võib neil olla raske ennast täielikult avada. Kui nad seda aga lõpuks teevad, on väga oluline, et nad teaksid oma partneri tundeid. Nii et kui sinu kaaslane on Vähi tähemärgist, ära hoia oma tundeid tagasi. Vastutasuks pakub ta sulle küllaga oma armastust ja hoolt.

Kalad

Sarnaselt Vähile on ka Kalade tähemärgi esindaja emotsionaalne inimene, kelle tujud kipuvad muutuma. Need samad jõud, mis annavad Kaladele loomingulisust, võivad nad ühtlasi muuta ebakindlaks romantilistes suhetes. Selle tõttu vajavad Kalad pidevat kinnitust, et neid armastatakse ja hinnatakse. Kui nad seda kaaslaselt ei saa, võivad nad ringi vaatama hakata.

Veevalaja

Olles tuntud kui vaba hing võib Veevalaja kergelt peituda oma positiivse energia ja võluvate vigurite taha, aga kui nad kord armuvad, on nad valmis oma partneriga jagama oma kõige sügavamaid emotsioone. Nende ainus mure on see, et nende jaoks pole inimeste lähedale lubamine kuigi kerge. Selleks, et olla Veevalajaga õnnelikus suhtes, peavad nad läbi sinu tegude ja sõnade nägema, et nad on sinu jaoks piisavad.

Allikas: Elite Daily

Jaga
Kommentaarid