Võsumets meenutab ka valusat isiklikku kogemust fitness-treeningutega. “Minu jaoks oli naiste jõutreening väga atraktiivne. Üle kaljuserva tõukas mind episood, kus jõusaalitreener ütles mulle, et mul on väga hea raam fitness'iga tegelemiseks – kujuta ette, et jõutõstja räägib seda 26-aastasele naisele. Tundsin end kõrvust tõstetuna… Sellele järgnes mitmeaastane tugev enesepiitsutamine.”

Naine rõhutab ka, et keha kohta tehtud komplimentide tulva ei tasu alahinnata. “Nendest võib sõltuvusse jääda. Olgugi, et saavutasin väga ebatervislikult teatud välimuse, olid komplimendid lausa sõltuvust tekitavad. Kuidas ma oleksin saanud oma tegevusest loobuda? Pluss kolleegide komplimendid, et sina oled ju tervislik, räägi mulle ka, mis trenni peaksin tegema... Ma ei soovinud seda staatust kuidagi saavutada, aga see tekitas veidra kohustuse standardit hoida. Minu peas ei eksisteerinud tervislikku treenimist.”

Kuula saatest edasi, kuidas sattus Marian Londonisse ja sai tuttavaks dieedivastase kogukonna esindajatega ning kuidas sündis film “Keha võitlus”.

Saade on salvestatud 2021. aasta märtsikuus.