Moekuulutaja üritus sai avapaugu läbi aastate pealtvaatajate lemmikuks olnud lastemoe etendusega. Tänavused moekad lastekomplektid pani Tartu Kaubamaja valikust kokku stilist Karis Helemäe. Ka lastemoes paistavad silma looduslähedased toonid, soojad kampsunid ja mugavad rõivad. Teisalt on sinna hulka kombineeritud läikivad materjalid, erinevate tekstuurid ja kihid.


Tänavune erietendus koosnes futuristlikust kodumaisest moekunstist ning selle tõi lavale stilist ja disainer Mariliis Niine. Rõivad kannavad lisaks kosmilisele välimusele endas ka sügavamat sõnumit ja tõstavad tähelepanu ühiskonnas olulistele küsimustele.

Annika Kiidroni loodud futurõivad pärinevad tema kollektsioonist „Dust“, mis küsitleb inimkonna eksistentsi siin planeedil, ületootmist ja resursside kasutamist. Moeetendusel esitletav Karin Kreeki looming pärineb bakalaureusetööna valminud kollektsioonist „Deforested lives / The sacrifice“, mille eest noor naine pälvis sel aastal ERKI moe-show peapreemia.

Kertu Kivisiku loodud komplektid pärinevad kollektsioonist „V.ALGUS“ ning selle eesmärk on luua rõivaid, mis toovad reaalsesse ellu rohkem suhtlust. Anne Liis Puhk kasutab oma kollektsioonis „HairyTale“ ära erinevaid juustega seotud tabusid ja probleeme, saades inspiratsiooni juuste kujust ja tekstuurist. Tallinn Fashion Weekil hõbenõelaga pärjatud Cärol Otti looming on inspireeritud Põhja-Eesti saarte elust ja loodusest. Läbi vormide ja tekstuuride mängu annab ta etnilistele lugudele modernse väljundi.