Probiootikumidega jumestuskreemi Vita-Age Skin Up Evolution Anti-Age Foundation abil lõin jumestusele kaunilt ühtlase põhja. Jumestuskreem kattis hästi, jätsin isegi peitekreemi kasutamata. Meeldis, et ka mitmeid tundi hiljem tundus meigipõhi veel endiselt värske.

Avon Ultra Creamy Lipstick on kreemise koostise ja meeldiva katvusega. Kuna kasutasin ka meigi kinnitusspreid, püsis huulepulk päris mitmeid tunde. Boonuspunktid kommiroosa värvi eest, mis sobis halli päeva lihtsalt võrratult.

Ripsmetušš on minu kohustuslik igapäevane meigitoode ja sellele on mul palju nõudmisi — mulle meeldivad rikkaliku paksu koostisega, pikendavad ja tihendavad tušid. Ehk mida rikkalikumalt tušš mu oma õrnad ripsmed katab, seda rahulolevam tulemusega olen. Ripsmetušš Revlon So Fierce!™ Big Bad Lash Mascara teeb täpselt seda. Olen seda muide juba ka enne ilulemmikute konkurssi kasutanud, seega iseenesest see toode mind ei üllatanud… Pigem teadsin juba, mida saan.

Ilmad lähevad aina niiskemaks ja külmemaks… minu jaoks tähendab see fakti, et pean juukseid veelgi enam poputama-niisutama. Mizoni Salon Master Hair Clinic juuksemask pakub kõike, mida juuksemaskilt oodata võiks: niisutust, toitmist, sära ja juuksed pole peale pesu “elektrit täis”.

Sel nädalal katsetasin ka Philips Prestige SenseIQ fööni ja olen tõesti meeldivalt üllatunud — minu koduse fööniga on sel ikka oluline vahe. Nagu oleks juuksuri juures föönisoengut tegemas käinud… Ja kui mugav oli erinevaid režiime vahetada!

Millised ilutooted oled Sina enda jaoks hiljuti avastanud?

Jaga
Kommentaarid