2. M.Asam MAGIC FINISH Make-up Mousse jumestusvaht — see toode meeldis väga! Siiski, mul on üks nipp: enne, kui toodet näonahale kannad, soovitan seda segada näokreemi sisse ja sellega nahka niisutada.

Toode on kerge pruunika pigmendiga ja andis näonahale tagasihoidliku jume, mis paraku küll pikalt ei püsi. Sobib hästi inimesele, kes soovibki nahka õrna pruunika jumega katta.

3. Innovatis Sublime Luxury Fluid juukseõli-seerum — kuigi minu peene karvaga juustele jäi toode natukene raskeks, andis ta neile hea niisutuse ja imelise läike. Sobib ilmselt natukene kahustele ja lokkis karvaga juustele.

4. Germaine de Capuccini Timexpert Radiance C+ c-vitamiiniga rikastatud näokreem — mõnusa kerge koostisega ja tsitruselise lõhnaga toode, mis mulle väga meeldis.

5. Olaplex hõbesampoon — kui tavaliselt on hõbešampoonid kuivatava toimega, siis selle kasutamise järel olid juuksed imeliselt niisutatud. Hoidsin juustes umbes kümme minutit.

Toode on lillaka alatooni pigmendiga ja saingi endale mõnusad lavendlikarva juuksed. Muuseas, pigment on üsna tugev, mistõttu tuleb arvestada, et käed ja seinad tasub kohe peale kasutamist puhtaks pesta.

6. Grown Alchemist Instant Smoothing Serum näoseerum — mõnus toode, mida saab purgist pipeti abil nahale kanda. Väga meeldis! Koostiselt on seerum kerge ja ei jäänud seega nahale rasvane. Suured plusspunktid ka minimalistliku pakendi eest.

7. pHformula silmakreem — kasutasin toodet hommikuti ja õhtuti. Meeldis silmakreemi kergus ja neutraalne lõhn.

8. Collagen 36 Hair & Skin mangomaitseline merekollageeni jook on mu hommikurituaali uus lemmik!

Jaga
Kommentaarid