„Skandinaavia esteetika ja väärtused muutuvad Baltikumi inimestele üha tuttavamaks. Eesti, Läti ja Leedu tarbijad on huvitatud Skandinaavia moetrendidest ning hindavad Põhjamaade kaubamärke, disaini, toote kvaliteeti ja jätkusuutlikkust. Meil on hea meel, et saame tutvustada ka Baltikumis ühte Skandinaavia e-kaubanduse liidrit,” ütleb Boozt Balticsi tegevjuht Agnė Pargaliauskaitė.

Tuntud kaubamärgid, head hinnad ja pidevalt uuenev tootevalik

„Uuendame pidevalt oma tootevalikut, et pakkuda klientidele alati suures valikus uusimat kaupa, mis vastaks kõige paremini nende vajadustele. Soovime juhtida klientide tähelepanu praegustele parimatele toodetele ja kaubamärkidele, mida ühendab ajatu disain ja kvaliteet,” selgitab Pargaliauskaitė.

Booztist leiab nii madalama hinnaklassi kaubamärgid, nagu GAP, Lindex, Jack & Jones, Vero Moda, kui ka kõrgema hinnaklassi brändid, nagu Ralph Lauren, HUGO Boss, Coach, Weekend Max Mara ja paljud teised.

Kõige populaarsemad on tuntud rahvusvahelised kaubamärgid, nagu Tommy Hilfiger, Calvin Klein, GANT, Adidas ja muidugi Skandinaavia brändid Fillipa K, Holzweiler, Samsøe Samsøe ja teised. Laste sortimendis pakub Boozt populaarseid tooteid kaubamärkidelt Reima, Liewood, Didriksons, Name It ja paljudelt teistelt.

Tõelised trendihuvilised, kes tunnevad huvi Skandinaavia moe vastu, hindavad brändide Ganni, Rotate by Birger Christensen, By Malene Birger ja Baum und Pferdgarten tooteid, mida teistelt moeplatvormidelt ei ole võimalik soetada.

„Teeme koostööd paljude erinevate kaubamärkidega, mistõttu lisame Boozt.com-i valikusse pidevalt uut kaupa, erikollektsioone ja disainertooteid. Kuna oleme sisenemas uutele turgudele, otsime pidevalt ka uusi partnereid, et laiendada e-poe valikut kohalike kaubamärkide ja loominguga, andes nii võimaluse kohalikele disaineritele müüa oma tooteid suurematel turgudel. Näiteks on nüüd meie e-poes müügil Leedu disainerbrändi The Knotty Ones tooted, mida saavad tellida kõik meie e-poe kliendid nii Baltikumis kui ka Skandinaavias,” sõnab Agnė Pargaliauskaitė.

Hoolitse nii oma stiili kui ka kodu eest

Skandinaavia minimalismi ja esteetika austajatele pakub Boozt.com ka laias valikus stiilseid Põhjamaade disainerite kodutarbeid ja sisustustooteid. Enam kui 10 000 tootega Boozt.com-i e-poe kodu kategooria aitab sisustada kodu ja luua minimalismist inspireeritud interjööri. Sellest valikust leiavad meie e-poe kliendid tooteid nii brändidelt Skelton, Humble Living, Nordlux, Iittala, Marimekko Home, Muubs ja teisteltki Põhjamaades väga populaarsetelt kodumööbli- ja sisustusbrändidelt.

„Meil on hea meel, et saame oma klientidele pakkuda mitte ainult laia sortimenti ja nende vajadustele vastavaid tooteid, vaid ka atraktiivseid hindu ja eripakkumisi, mille käigus saab soovitud riided või sisustustooted osta tavapärasest oluliselt soodsamalt. Tehnoloogiaettevõttena uuendame pidevalt oma e-poodi, et muuta ostlemine sujuvaks, mugavaks ja lihtsaks,” ütleb Boozt Balticsi tegevjuht.

Jaga
Kommentaarid