Koori kauniks

Ka 20ndates naised ei tohiks koorimisprotseduure tegemata jätta, et hilisemas eas enneaegseid vananemismärke vältida. "Sa peaksid koorima kord nädalas, kasutades füüsilist koorijat (teraline) või keemilist koorijat (happepõhine), mis parandab naha tekstuuri ning ennetab akne teket," soovitab Kim.

Vitamiine sisse, aga välja ka

"Välispidisel kasutamisel on C-vitamiin tugev antioksüdant, mis vähendab punetust, ühtlustab nahatooni ja aitab kaasa kollageeni tootmisele," kirjeldab ta vitamiiniseerumite häid omadusi nahale.

Ära unusta kaela

"Ära unusta hoolitseda ka oma kaela ja dekoltee ees, kus hakkavad samuti vananemismärgid ilmnema kui mitte enne, siis 50ndates aastates ilmselt," rõhutab ta, kinnitades, et mitte ainult niisutus pole seal oluline, vaid ka päikesekaitse.

Puudri salanipid

Üks osa ilunädalast oli pühendatud ka meigile, mida enamasti teeb Kim Kardashianile Mario Dedivanovic. Punaste huulte loomisele pühendatud klipis plajastab mees ühe huvitava asja, mis väärib ehk sulgi proovimist: ta alustab huulemeiki, kandest Laura Mercieri läbipaistvat puudrit suu välisnurkadesse ning hajutab siis seda ka lõua keskosa suunas. Miks? "See välistab igasuguse mikrovagudesse vajumise ning huulejoonest väljapoole hajuva värvijoone tekke ka kõige kapriissema punase puhul."

Kasuta vastandvärve

Et Instagrami-valmidus ka filtrivabalt saavutada igapäevaolukordades, soovitab Kardashian muidugi kontuurimist, highlight'imist ning aluskreemi kasutamist - kõik tema enda signatuurvõtted. Lisaks tõdeb ta, et toetub sageli vastandvärvide neutraliseerivale toimele. "Roheline ja lilla neutraliseerivad punast ja kollakat, mis su naha ebaühtlaseks ja tuhmiks muudavad."

Hoia kamm märjast peast eemale

Chris Appleton, Kardashianide klanni armastatud juuksur, soovitas ühes ilunädala videos kõigile, kes siledaid ning sirgeid kiharaid soovivad: "Kui juuksed on märjad, on need nõrgimad, nii et kui neid siis tõesti kammima pead, siis ainult laiapiilise kammiga. Alusta kammimist otstest ja alles siis liigu ülespoole - ära rapsi harjaga täispikkuses läbi juuste, sest see murrab nad."

Allikas: Fashionista