Alexanderling

Kollektsioonis on valdavaks pastelsed ja heledad toonid, mis kihiti kandes esitavad kandjat tasakaalukana ning mõjub enesekindlust hoidvana.

Rõivastele lisatud siidisallid on loonud MIURIO eesotsas Rita Assoriga, kus kvaliteetne käsitsi palistatud siidiaksessuaar rõhutab isikupära ja toetab klassikalise stiili sulandumist hooajast sõltumatu mugavusega. „Oleme alati soovinud täiendada kodumaist moodi oma kaunite siidirätikutega ning Tallinn Fashion Week on kindlasti see lava, mis väärib suurejoonelist vaatemängu. Meie tugevuseks on ürgnaiselikult tundlik disainikeel koos julgete värvikombinatsioonidega ning aksessuaaride laitmatu kvaliteet,“ ütleb MIURIO stuudio peadisainer. Koostöös MIURIOga tulevad esitlusele siidisallid, mis on kantavad nii peaehte, käekoti sanga kaunistusena, taljes vööna või iseloomulikult kaelas sallina.

Alexanderling on 2016. aastal loodud Eesti moebränd, mis hoiab au sees kodumaist kvaliteetset rätsepakunsti. Alexanderlingi kollektsioonid on kaks korda aastas esindatud Tallinn Fashion Weekil ja on saadaval moemajas ning brändi veebipoes. Lisaks sellele on disainer Anu Ling spetsialiseerunud eritellimusena valmivate naiste rõivaste ja mõõduülikondade valmistamisele.

Soeta piletid reedel, 31. märtsil toimuvale moevaatemängule SIIT.

Jaga
Kommentaarid