Staarile meeldib, kui asjad on tema soovide järgi. Seetõttu oli ta ka maruvihane, kui nägi oma 2012. aasta H&Mi kampaaniat, kus teda oli oluliselt saledamaks töödeldud. Teatavasti sundis ta Rootsi brändi neid fotosid mitte kasutama ja näitama maailmale hoopis originaalfotosid. Paljud võivad teda küll diivaks kutsuda, aga meie oleme õnnelikud, et Beyoncé otsustas promoda tervet kehapilti.

Gisele Bündchen

Kui sa oled nii kaunis nagu Gisele, ei vajagi sa Photoshopi. Ka hiljutise BLK DNM kampaania tarvis, mida pildistas Johan Lindeberg, rääkis modell sellest, kuidas nad vältisid hilisemat töötlemist. “Armastan tema tööviisi, sest usun, et naised peaksid olema loomulikud ja me ei näe seda enam nii palju (moefotode puhul),” rääkis ta meediaväljaandele Fashionista. “Jumaldan seda tunnet, et oleme naised, oleme nii erilised ning meie iluvead muudavad meid unikaalseks ja kauniks. Johan mõistab seda. Ta ei proovi sind töödelda või paremat valgust kasutada. Ta ei käsi sul teatud viisil olla, vaid palub olla selline nagu sa ise tahad.”

Jennifer Lawrence

Kuigi ta otseselt ei vihka Photoshopi, räägib ta otse sellest, kuidas tehnoloogia on teda ilusamaks muutnud. Kui ta nägi oma hiljutist Diori kampaaniat, ütles Lawrence: “Naine fotol ei näinud välja nagu mina. Loomulikult olid need fotod töödeldud, sest päris inimesed ei ole ju sellised.”

Lady Gaga

Sel kuulsal lauljannal on tõsiseid kogemusi Photoshopiga. Pärast seda, kui temast inetud pildid 2012. aasta septembril veebiavarustesse jõudsid, teatas ta, et teda on neil piltidel paksemaks töödeldud. Vastulöögiks avaldas ta endast fotod olles riietunud ainult pesusse ja tunnistas ka, et on minevikus võidelnud toitumishäiretega. Ta julgustas ka fänne oma kehaprobleemidest avalikult rääkima ja nimetas seda “Body Revolution’iks”.

Brad Pitt

See kuulus näitleja keeldus ajakirja pildistamisel töötlemisest, sest tundis, et siis poleks pildil tema ise. Fotograaf Chuck Close kommenteeris: “Sa ei saa olla kaunite juustega noor mees igavesti, aga ehk ongi foto kortsukestega Bradist tema mainele hea.” Olgem ausad, Brad näeb suurepärane välja olenemata tema vanusest.

Jessica Simpson

Jessica on regulaaselt meedia peksukott ja seda eriti just pärast sünnitust lisandunud kilode tõttu. 2010. aastal andis ta aga vastulöögi, poseerides Marie Claire’i ajakirjas ilma meigita ja järeltöötluseta. “Mul pole vaja enam midagi tõestada,” ütles ta ajakirjale. “See, mida teised inimesed mõtlevad, ei ole minu probleem.”

Kate Winslet

Sel Briti näitlejannal on Photoshopiga päris huvitav ajalugu. Nimelt töötles ajakiri GQ teda 2003. aastal kordades saledamaks ja Kate ei vaikinud selle koha pealt. “Ma ei näe selline välja ja mis veelgi tähtsam, ma ei taha selline välja näha. Olen enda üle uhke,” ütles ta ajakirjale Harper’s Bazaar. Ta tunnistas, et laseb just sel põhjusel ajakirjadel tihti kasutada pigem originaalfotosid kui nende töödeldud versioone.

Coco Rocha

2012. aastal purustas see megamodell ajakirja Elle Brazil, sest nad töötlesid ta pilte viisil, et ta paistaks neil alasti. “Avastasin, et trikoo, mida kandsin, oli töödeldud nii, et jääks mulje nagu ma näitasin palju rohkem nahka, kui ma tegelikult tegin,” kirjutas ta oma blogis. “See oli otseselt vastu kõigele, millega nõustusin ja mis oli algselt kirjas.”

Allikas: Style Caster