Augustikuise aiapeo retsept: tagurpidi peedipirukas fetajuustuga

Kaheksale
- 500 g noori peete
- oliiviõli
- rosmariinioksi
- 4 kuhjaga sl sibulamoosi
- 150 g fetajuustu
- 500 g pärmilehttainast
- soola-pipart
Pese peedid hoolikalt, lõika veerandikeks ja vala üle oliiviõliga. Pista sekka paar oksa rosmariini ja küpseta 180 kraadi juures u 25 minutit, kuni peedid pehmed. Koori peedid ja lõika sektorid pisut õhemateks viiludeks. Sega peediviilud sibulamoosiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga. Vala segu õliga määritud 28 cm läbimõõduga ahjuvormi ja pudista peale feta. Kata sulatatud ja kergelt lahti rullitud lehttainaga. Küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit, kuni tainas on kena ja kuldpruun. Kummuta pirukas alusele ja kaunista rosmariiniokstega.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta augustinumbris.