• 500 g noori peete
  • oliiviõli
  • rosmariinioksi
  • 4 kuhjaga sl sibulamoosi
  • 150 g fetajuustu
  • 500 g pärmilehttainast
  • soola-pipart

Pese peedid hoolikalt, lõika veerandikeks ja vala üle oliiviõliga. Pista sekka paar oksa rosmariini ja küpseta 180 kraadi juures u 25 minutit, kuni peedid pehmed. Koori peedid ja lõika sektorid pisut õhemateks viiludeks. Sega peediviilud sibulamoosiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga. Vala segu õliga määritud 28 cm läbimõõduga ahjuvormi ja pudista peale feta. Kata sulatatud ja kergelt lahti rullitud lehttainaga. Küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit, kuni tainas on kena ja kuldpruun. Kummuta pirukas alusele ja kaunista rosmariiniokstega.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta augustinumbris.