Ratturistiilis püksid

Komeedina moetaevasse põrutanud ratturistiilis püksid võivad saada igaühe lemmikuks, sest on jalas tohutult mugavad ning neid saab kanda pikkade tuunikate, kimonote, lohvakate T-särkide ja pintsakute all. Stiliseerimisvõimalusi on palju ning varem tabuks osutunud retuuside kandmine on taas soosingus. Vali nende peale pigem pikem rõivaese, mis tagaosa kenasti kinni katab.
Chaneli Cruise’i kollektsioon inspireerib ruudulist pükskostüümi sobitama lopsaka lipsuga kaunistatud pluusiga. Moekas püksisääre pikkus lõpeb täpselt enne põlve.

Vabal ajal kanna retuuse näiteks suure särgi all ja sobita kokku rohmakate tossudega, linnas aga naudi nende mugavust viisakaid tänavakingi ja õhukest suvepintsakut kandes. Kui soovid õhtul peole suunduda, kanna neid koos kontsakingade, õrna pitspluusi ja pikema kimonoga.
Näitleja Marion Cotillardi must kostüüm on saanud terake glamuuri juurde lopsakast kaelakeest ja metalse läikega kontsakingadest. Kui kahtled, kas näed ikka piisavalt peen välja, siis must värv on kindel valik.

Teksad


Vanad lemmikud teksapüksid ei ole kuhugi kadunud. Kui aga soovid linnapildis stiilne välja näha, sobita šortsid kokku valge T-särgi ja viisaka pintsaku ning kingadega. Kui armastad kanda rebitud äärtega teksaseid, siis lisa naiselikku meeleolu suurte käistega suvepluusiga, luues romantilise ja boheemlasliku üldmulje. Ammuta inspiratsiooni 1980-ndatest ja komplimente saav meeldejääv komplekt on garanteeritud!
Tõeliselt suvine ja lõbus! Chaneli vahva ja mugav kostüüm näeb parajalt glamuurne välja ja sobib nii linnapilti kui ka õhtustele pidudele. Lisa sportlikkust ketsidega või vastupidi, elegantsi tänavakingadega!

Viisakad šortsid


Mitmeid hooaegu trendikas olnud kostüüm on ilus ka suvel kanda, küll aga on talvised viigipüksid suvel lihtsalt lühikeste säärtega. Pane kostüümi alla näiteks valge avara kaelusega särk ja mugavad tossud ning näed ikka äraütlemata elegantne välja. Et mitte liiga range paista, võid lühikeste säärtega viigipüksid kokku sobitada nii T-särgi, boheemlasliku pluusi kui ka mugava lohvaka kampsikuga.
Peter Pilotto metallik aprikoosikarva kostüüm on ideaalne suvisteks terrassipidudeks.