2. Sa oled end taas valmis inimestele avama. Üksindus ei tundu enam kuigi ahvatlev. Isegi, kui sa pole veel valmis kellegagi väga avatult suhtlema, tea, et juba mõte enda haavatavuse näitamisest on märgiks, et oled õigel teel.

3. Sa võid olla ettearvamatult emotsionaalne. Mis tähendab, et sa ei suru enam emotsioone alla ja oled otsustanud oma tunnetega päriselt tegeleda. Ainult iseendaga leppides saavad asjad paremaks minna.

4. Sa hakkad mõistma tüütuid klišeesid. Näiteks saad sa aru, miks pingutamine on töö juures oluline, mõistad, et õnnelik elu on paljuski sinu enda teha ja kohalolu hetkes on tähtis.

5. Sa oled muutunud palju eneseteadlikumaks. See tähendab, et aktsepteerid ennast sellisena, nagu oled. Sa tead, et sul on nõrgemaid ja tugevamaid külgi ja need teevadki sinust unikaalse sinu.

6. Sa oled aeg-ajalt segaduses. Kui sulle tundub, et sa ei tea päris täpselt, millises suunas liigud, on see märk, et toimumas on muutused ja sa oled võimalustele avatud. Ära pelga seda tunnet ja võta vastu pakkumised, mis sinus elevust tekitavad.

7. Sa oskad raskustes näha positiivset. Kellelegi ei meeldi, kui elu veeretab teele katsumusi, kuid selle asemel, et negatiivsusesse uppuda, oled sa õppinud nägema raskustes midagi positiivset. Pealegi ei tasu unustada, et iga languse järel tuleb tõus.

8. Sa mõistad, et kui tahad saada rohkem, pead rohkem pingutama. Sa oled aru saanud, et elu on kahesuunaline tänav. Kui kurdad, et sul pole armastust, peaksid ehk rohkem kohtamas käima. Kui sa ei salli oma tööd, oleks aeg töökuulutusi sirvida. Kui oled kogu aeg stressis, peaksid leidma rohkem aega looduses viibimiseks ja lõõgastumiseks...

Allikas: Thought Catalog