Kui Gouldingu abikaasa, kunstikaupmees Caspar viibib hetkel nende kodus Oxfordis, et saada kätte oma magistrikraad, siis lauljanna ise on ajutiselt kolinud tagasi Londonisse, et peatselt ilmuva albumiga tööd teha.

Väljaanne Mirror uuris Gouldingu käest, kas pärast kuudepikkust koos Oxfordis isolatsioonis olemist ei ole raske abikaasast eraldi olla. "Ei, ma armastan seda," teatas lauljanna. "Ma armastan oma abikaasat, kuid ma armastan ka ennast."

"Ma saan lugeda raamatuid, käia jooksmas, süüa räpakalt," sõnas naine ja lisas, et on väga hea, kui isegi abielus olles on partner, kellega ei pea 24/7 koos olema.

33aastana lauljanna avaldas väljaandele #Legend, et ta ei ole ennast kunagi tundnud rohkem iseseisvana kui praegu. Abielupaari päevad on viimasel ajal välja näinud sellised, et Ellie kirjutab ülemisel korrusel muusikat ja Jopling õpib alumisel korrusel.

"See on kummaline vastuolu, sest tundub, nagu peaks abielu panema mingid piirangud, aga mina tunnen just vastupidi - see on nagu vabadus," tunnistas naine.